Evenimentul Zilei > Social > Șocant. Sute de oameni se înghesuie să intre la piscină! Pandemia ține cont de caniculă?
Șocant. Sute de oameni se înghesuie să intre la piscină! Pandemia ține cont de caniculă?

Șocant. Sute de oameni se înghesuie să intre la piscină! Pandemia ține cont de caniculă?

Sute de oameni stau la o coadă imensă pentru a intra la piscină fără să respecte distanţarea socială

Imagini şocate la Oradea, în județul Bihor. Sute de oameni stăteau duminică la coadă ca să între la ştrandul din oraş, fără să respecte însă măsurile de distanțare socială stabilite de Guvernul Orban pentru prevenirea cazurilor de coronavirus.

Cozi la ştrand fără respectarea  măsurilor de distanțare socială

Încă de la primele ore ale dimineții de duminică, sute de oameni au aşteptat să intre la acest ştrand şpentru a face baie, încercând astfel să se răcorească din cauza temperaturilor caniculare de afară dar să și petreacă o zi liberă. Ei nu au respectat însă nicio măsură de protecţie, așa cum se poate observa din imaginile surprinse .

Copiii, expuși pericolului

Fără să le fie frică că s-ar putea infecta cu COVID-19, oamenii stau foarte apropiaţi. Foarte multe persoane sunt însoțite și de copii.

Cel mai grav și îngrijorător este faptul că 30% din cazurile confirmate din judeţul Bihor au fost doar în luna august, fiind înregistrate în ultimele zile. Pe reţelele sociale au apărut deja foarte multe mesaje în care oamenii reclamă faptul că autorităţile nu iau măsurile legale pentru prevenirea infectării cu COVID-19.

Nici în aceste momente nu sunt poliţişti care să îi amendeze pe oamenii care au luat cu asalt ștrandul și care stau atât de apropiaţi, aglomerând zona unde se află ștrandul, potrivit romaniatv.net.

Informaţiile publicate de evz.ro pot fi preluate de alte publicaţii online doar în limita a 500 de caractere şi cu citarea sursei cu link activ. Orice abatere de la această regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind dreptul de autor.