Evenimentul Zilei > Actualitate > Șocant! Modul în care Dincă a incinerat trupul Alexandrei Măceșanu
Șocant! Modul în care Dincă a incinerat trupul Alexandrei Măceșanu

Șocant! Modul în care Dincă a incinerat trupul Alexandrei Măceșanu

Prezentă într-un studiou de televiziune, Mirela Olaru, avocata victimei a lui Gheorghe Dincă, a descris, în premieră, ,,butoiul” în care a fost incinerat trupul Alexandrei, precum și modul în care a procedat ucigașul.

,,Este vorba despre un butoi din tablă așezat vertical, pe fundul căruia era sudată o plasă groasă din sârmă. Dincă a înghesuit corpul victimei în el, iar apoi a aprins focul sub acest cazan. Pentru aceasta s-a folositde cox, dar apoi a adăugat și vaselină. Pe ambele le avea în atelierul său. Apoi pentru a întări și menține focul, a adăugat și un sul de carton bituminos. Dincă ar fi ținut focul aprins și l-a întreținut timp de circa opt ore.

În cursul anchetei, o vecină a lui Gheorghe Dincă a declarat că acesta avea un obicei din a arde diverse obiecte de prin curtea sa, dar că în ziua în care ar fi fost ars trupul Alexandrei Măceșanu nu a simțit miros de fum. Iar pentru fumul negru care ieșea uneori din curtea acuzatului, femeia a spus că explicația oamenilor a fost că arde cauciucuri.