Evenimentul Zilei > Actualitate > ŞOCANT. Şi-a înşelat soţul chiar în timpul show-ului. „M-am culcat cu el. Aia e”. De necrezut despre cine e vorba
ŞOCANT. Şi-a înşelat soţul chiar în timpul show-ului. „M-am culcat cu el. Aia e”. De necrezut despre cine e vorba

ŞOCANT. Şi-a înşelat soţul chiar în timpul show-ului. „M-am culcat cu el. Aia e”. De necrezut despre cine e vorba

Hannelore, una dintre cele mai comentate concurente de la o emisiune de televiziune a mărturisit unei prietene că şi-a înşelat soţul chiar în timpul filmărilor. Acest lucru a dus la divorţul dintre Hannelore şi soţul ei, Bogdan. După divorţ, Hannelore s-a răvăzut cu Andy, bărbatul cu care l-a înşelat pe Bogdan, la un târg de nunţi din Timişoara.

Despre cei doi au apărut speculații conform cărora aceștia ar fi avut parte de o noapte fierbinte împreună, potrivit cancan.ro

„M-am culcat cu el. Aia e! Mă doare tare ce a făcut Bogdan. Asta m-a făcut să mă întâlnesc cu el aseară”, i-ar fi spus Hannelore unei prietene.

Bogdan, fostul soț al lui Hannelore, a reacționat după apariția zvonurilor. „În primul rând este viaţa ei şi poate să facă ce îşi doreşte pentru că prea puţin îmi pasă în aceste momente. Viaţa mea merge înainte şi nu-mi voi da liniştea şi fericirea pe acţiunile lor”, a spus Bogdan Ionescu.

Hannelore a fost una dintre cele mai comentate concurente din ultimul sezon al show-ului Insula Iubirii. Hannelore a fost în centrul atenției pentru comportamentul duplicitar pe care l-a avut față de iubitul ei, Bogdan, care i-a devenit soț ulterior, dar și față de ispita Andi. De curând, Hannelore și Bogdan au confirmat că au divorțat.