Evenimentul Zilei > Social > ȘOC uriaș pentru mama unei FETIȚE. Din ce cauză s-a îmbolnăvit MICUȚA
ȘOC uriaș pentru mama unei FETIȚE. Din ce cauză s-a îmbolnăvit MICUȚA

ȘOC uriaș pentru mama unei FETIȚE. Din ce cauză s-a îmbolnăvit MICUȚA

Alertată de plânsul necontenit al fetiței sale în vârstă de un an, o mămică a mers să confrunte conducerea creșei la care ducea fetița, după ce acesteia i-au apărut vezicule dureroase de herpes.

Situație îngrozitoare pentru o mămică din Oklahoma. Alertată de plânsul necontenit al fetiței sale, în vârstă de un an, Consuela Smith a cercetat-o îndeaproape, relatează realitatea.net.

 

Uimită a fost să descopere la gura fetiței bășici de herpes, asta în condițiile în care niciun membru al familiei sale nu suferea de așa ceva.

 

Durerile fetiței erau înfiorătoare.

 

După ce s-a consultat cu soţul ei, femeia a mers la creşă. Căuta răspunsuri şi ştia că numai personalul de acolo putea să o lămurească. Nu mică i-a fost mirarea, însă, când i s-a spus că una dintre îngrijitoarele cu care intrase în contact şi fiica sa avea herpes bucal. Asta a înfuriat-o la culme şi a depus plângere la conducerea unităţii.

 

"Starea de sănătate a copiilor pe care îi avem în grijă este extrem de importantă pentru noi. Unitatea noastră s-a angajat, încă de la început, să urmeze cu stricteţe normele de igienă necesare şi să respecte în totalitate regulile impuse de lucrul cu copiii. Ne angajăm să luăm toate măsurile pentru a împiedica răspândirea oricărui tip de boală în unitate", i-au răspuns reprezentanţii creşei.

Deşi susţine că nu a fost mulţumită de modul în care conducerea creşei a decis să gestioneze situaţia, în prezent, Consuela face eforturi disperate pentru a-şi ajuta fiica să depăşească perioada. Mămica speră ca micuţa să se vindece cât mai repede.

Publicat in categoriile: Social
Ne puteți urmări pe Facebook, Telegram sau pe Google News
Accesează: