Multa vreme Madonna a ținut cele mai severe diete și își găsea cu greu un...bucătar!
Iatăt că acum Sorin Bontea i-a intrat în grații. Obișnuită să mănânce numai alge, vegetale la abur și supă japoneză, solista a fost dată pe spate de cheful român. Acesta a cucerit-o, incredibil, cu ceva extrem de simplu.
Bontea spune că i-a fost destul de ușor să gătească pe placul Madonnei, cu toate că este cunoscut faptul că diva pune mare preț pe tot ce bagă în gură, pentru a-și ascunde vârsta. Totuși, i-a luat trei ore cunoscutului jurat de la „Hell’s Kitchen – Iadul bucătarilor” să-i pregătească masa. Sorin Bontea a pus la fiert carnea adusă personal de Madonna, dar a pregătit o garnitură deloc sofisticată. A gătit legume mexicane și le-a condimentat cu arome aduse tot de solistă.
S-a apucat de gătit serios
Bontea spune că o înțelege perfect pe Madonna, căci și el a fost un pretențios, de când se știe. El mărturisește că s-a apucat de gătit serios lucrând la diverse restaurante, încă de la 16 ani. În plus, și-a „șlefuit” talentul muncind zece ani pe vase de croazieră, timp în care a acumulat suficientă experiență pentru a scrie o carte. De asemenea, Bontea a gătit celor mai importanți milionari de pe glob, printre care și solistul Jon Bon Jovi.