Evenimentul Zilei > Actualitate > ȘOC la Digi 24! Cine l-a înlocuit pe Dragoş Pătraru
ȘOC la Digi 24! Cine l-a înlocuit pe Dragoş Pătraru

ȘOC la Digi 24! Cine l-a înlocuit pe Dragoş Pătraru

În urma unor conflicte repetate cu membrii conducerii postului, realizatorul TV a Dragoș Pătraru s-a decis să plece de la Digi 24. Chiar dacă nu a zis direct, jurnalistul a dat de înțeles că problemele erau de nerezolvat.

"Deși mai avem doi ani de contract cu această instituție, cred că ne vom despărți aici. Presa care apără interese ale unor instituții și ale unor corporații e un nonsens. Presa nu poate avea în vedere decât binele oamenilor, sancționând derapajele – uneori inimaginabile – ale instituțiilor și ale corporațiilor. Motiv pentru care, deși mai avem doi ani de contract cu această instituție, cred că ne vom despărți aici", a spus Pătraru în emisiune.

Astfel, Dragoș Pătraru a fost înlocuit Claudiu Pândaru și Florin Negruțiu. În locul emisiunii Starea Naţiei, Digi 24 a programat emisiunea În fața ta. Aceasta a debutat luni seara, cu Gabriel Liiceanu invitat.

Tensiunile dintre Dragoș Pătraru și Digi24 au apărut în urmă cu o lună când Pătraru a comentat acid cazul procesului în care este implicat Ioan Bendei, administratorul RCS&RDS, acuzat de dare de mită. Pătraru a ridicat problema modului în care ”nu” a fost abordat acest caz în cadrul emisiunilor Digi24, dar și cea a ”ofițerilor acoperiți din presă”, comentarii care au deschis un conflict cu redactorul șef al televiziunii. Acuzațiile și comentariile au curs între Cosmin Prelipceanu și Dragoș Pătraru, redactorul șef amenințându-l pe Pătraru chiar cu un proces dacă nu prezintă dovezi pentru susținerea acuzațiilor.

 

Publicat in categoriile: Actualitate
Ne puteți urmări și pe pagina noastră de Facebook sau pe Google News
Accesează: