Evenimentul Zilei > Social > Cum au reușit câțiva șobolani să paralizeze transportul în comun din Arad! Sute de călători au rămas blocați
Cum au reușit câțiva șobolani să paralizeze transportul în comun din Arad! Sute de călători au rămas blocați

Cum au reușit câțiva șobolani să paralizeze transportul în comun din Arad! Sute de călători au rămas blocați

Panică la Arad, după ce câteva zeci de tramvaie au rămas blocate pe șine! Sute de călători au rămas blocați în mijloacele de transport sau în stații.

O pană de curent a blocat circulația tramvaielor ce acoperă două treimi din municipiul Arad. Pana de curent a fost provocată de șobolanii care au ros firele de alimentare, precizează Adevarul.ro. 

Mulți dintre călători au ales să meargă pe jos, în timp ce alții au așteptat autobuzele pe care Primăria le-a trimis pentru a remedia situația.

Aproximativ 50 de garnituri care se aflau în circulație miercuri după-amiază au rămas blocate între stații, potrivit directorului tehnic al Companiei de transport Public Arad, Petru Cuvinianu.

Conform sursei citate, căderea de tensiune a fost provocată de şobolanii care au ros cabluri electrice dintr-un punct de transformare ce alimentează cea mai mare parte din reţeaua de transport pe şine din municipiul Arad. 

"Din păcate, acesta nu este un incident singular. S-a mai întâmplat ca şobolanii să roadă cabluri şi să provocace pene de curent, însă de această dată au fost afectate multe garnituri aflate în circulaţie. Tramvaiele au rămas blocate aproximativ o oră şi jumătate", a declarat Cuvinianu.