Evenimentul Zilei > Monden > Smiley a ieșit ÎNVINGĂTOR în lupta de la Vocea României. Concurenta sa este MAREA CÂȘTIGĂTOARE
Smiley a ieșit ÎNVINGĂTOR în lupta de la Vocea României. Concurenta sa este MAREA CÂȘTIGĂTOARE

Smiley a ieșit ÎNVINGĂTOR în lupta de la Vocea României. Concurenta sa este MAREA CÂȘTIGĂTOARE

Smiley are toate motivele să fie fericit. Ana Munteanu, cea care a făcut parte din echipa sa la Vocea României este marea câștigătoare din acest sezon.

Smiley are toate motivele de bucurie. Al șaptelea sezon al show-ului de talente Vocea României s-a încheiat vineri seara, iar câștigătoarea, care a plecat cu marele premiu de 100.000 de euro, vine din echipa lui artistului. Este vorba despre Ana Munteanu.

Locul al patrulea a fost ocupat de Andrada Crețu din echipa lui Adi Despot, în timp ce pe trei a fost Zsuzsana Cerveni din echipa Loredanei. Locul al doilea i-a revenit lui Meriam Jane, din echipa lui Tudor Chirilă, informează Pagina de media.

Cine este Ana Munteanu, marea câștigătoarea de la Vocea României

Ana Munteanu are doar 16 ani și este originară din Chișinău. A facut canto 5 ani de zile la Școala Populară de Arte din Chișinău, iar în prezent este elevă în cadrul Liceului de muzică Ciprian Porumbescu din Chișinău. Acolo studiază la xilofon, tobe și pian.

Istoricul câștigătorilor de la Vocea României, potrivit Pagina de media:

În 2011, la prima ediție a show-ului de la Pro TV, marele premiu a fost atras de Ștefan Stan, concurent în echipa lui Smiley.

În 2012, Horia Brenciu, pe atunci jurat în cadrul show-ului, a dat matele câștigător: Julie Mayaya.

În 2013, al doilea an în care Brenciu a dat marele câștigător: pe Mihai Chițu.

În 2014, după ce Brenciu a părăsit show-ul și a fost înlocuit de Tudor Chirilă, Vocea României a fost Tiberiu Albu (din echipa Chirilă).

În 2015, a fost tot al lui Chirilă. Vocea României a fost una deja afirmată: Cristina Bălan, fostă solistă a trupei Impact.

În 2016, Chirilă a dat cel de-al treilea a câștigător: pe Teodora Buciu.

 

 

 

Publicat in categoriile: Monden
Ne puteți urmări și pe pagina noastră de Facebook sau pe Google News
Accesează: