Surse judiciare au dezvăluit, pentru „Evenimentul zilei”, că actul criminal a avut loc în jurul orei 1.30, în zona Bora, un cartier mărginaș al municipiului Slobozia. Primprocurorul adjunct al Parchetului Slobozia, Viorica Dinu, a confirmat, pentru EVZ, că a fost deschis un dosar penal pentru omor, în acest caz. „Încă se fac cercetări pentru stabilirea împrejurărilor în care a fost săvârșita fapta”, a precizat procurorul. Surse judiciare au dezvăluit că autorii au fost identificați, iar la ora închiderii ediției o parte dintre suspecți și martori erau audiați la sediul Poliției din Slobozia.

Se pare că între șoferul ucigaș și victimă ar fi fost un conflict mai vechi. Bărbatul acuzat de omor l-ar fi așteptat pe rivalul său pe strada unde locuiește și, în momentul în care s-a apropiat de casă, cei cinci complici l-ar fi luat la bătaie. În urma loviturilor primite, interlopul și-a pierdut cunoștința și a căzut în mijlocul străzii. Atunci, cel care ar fi pus la cale agresiunea, l-a lovit, în plin, cu mașina, omorându-l pe loc.

Un martor care a văzut scena a sunat la 112. Medicii ajunși la fața locului au început manevrele de resucitare, timp de 50 minute, dar nu au mai putut face nimic și au declarat decesul.