Proaspăt numită de Ludovic Orban la Muncă şi Protecţiei Socială, Violeta Alexandru anunță că ministerul trebuie să evacueze sediul în care funcţionează în termen de 60 de zile, conform unei solicitări venite din partea Ministerului de Interne!

„Tocmai ce am constatat, deşi fila din dosarul procesului verbal de predare-primire cu fostul ministru la acest capitol al situaţiilor speciale îmi indica faptul că n-ar fi nicio problemă pe care să o ridice în discuţie, că trebuie să evacuăm acest sediu în mai puţin de 60 de zile, în considerentul unei solicitări de evacuare din partea Ministerului de Interne”, a explicat Violeta Alexandru, citată de Agerpres.

Noul ministru al Muncii reclamă faptul că această situație nu a fost rezolvată din timp, cu o bună planificare.

În altă ordine de idei, Violeta Alexandru a cerut tuturor direcţiilor de specialitate din minister „să-mi ofere informaţii cu privire la licitaţia care a fost făcută în perioada lunilor anterioare”.

Temerea ministrului este că se poate ajunge, „cu doar două luni înainte de termenul limită, de a fi în situaţia de a avea semne de întrebare cu privire la licitaţie şi în considerentul anulării acesteia, lucru la care mă gândesc, urmând să iau decizia în baza raportului structurii de specialitate, să ajungem în situaţia de a nu avea nicio opţiune de funcţionare de la începutul anului viitor”.

Cu alte cuvinte, angajații Ministerului Muncii și Protecției Sociale nu vor avea nici protecție, nici unde să muncească, din ianuarie 2020 încolo!