Evenimentul Zilei > Actualitate > Situație incredibilă. CSM București nu poate juca în Sala Polivalentă meciul cu Metz din „sferturile” Ligii Campionilor
Situație incredibilă. CSM București nu poate juca în Sala Polivalentă meciul cu Metz din „sferturile” Ligii Campionilor

Situație incredibilă. CSM București nu poate juca în Sala Polivalentă meciul cu Metz din „sferturile” Ligii Campionilor

CSM București va disputa partida cu Metz, din sferturile de finală ale Ligii Campionilor, în Sala „Dinamo”, pentru că la Polivalentă are loc un alt eveniment.

CSM București va evolua în turul „sferturilor” Ligii Campionilor, împotirva formației franceze Metz, la data de 5 aprilie. „Tigroaicele” nu vor putea să joace însă în Sala Polivalentă și vor fi nevoite să se mute în Sala Dinamo. Și asta pentru că în perioada 8-13 aprilie, la Polivalentă se vor desfășura Campionatele Europene de Lupte pentru seniori. Interesant este că oficialii de la CSM au pus în vânzare bilete la meciul cu Metz, apoi le-au retras joi, anunță gsp.ro.

Informaţiile publicate de evz.ro pot fi preluate de alte publicaţii online doar în limita a 500 de caractere şi cu citarea sursei cu link activ. Orice abatere de la această regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind dreptul de autor.