„Singur acasă” varianta Tunari. Ce face „rusoaica” lui Bodi în vila lui

„Singur acasă” varianta Tunari. Ce face „rusoaica” lui Bodi în vila lui

Sunt deja două săptămâni de când omul de afaceri Alex Bodi este „ la beci”, iar tânăra sa logodnică îl așteaptă în vila sa din București și-i trimite mesaje de iubire. Ea și-a găsit însă de lucru cât timp acesta e închis. Și are și un companion, bărbat.

Daria Radionova și companionul ei au ajuns la mall, unde, după ce tânăra a schimbat niște bani, au intrat într-un magazin de cosmetice. Daria conduce cu mare pasiune Bentley-ul lui Bodi, aceasta fiind mașina cu care se deplasează de când a ajuns din Londra la iubitul ei. Și de data aceasta, tot cu Bentley-ul a fost la cumpărături.

Bărbatul care o însoțea ar putea fi unul din oamenii de încredere ai lui Bodi, menit să nu o lase pe tânără singură și plictisită, cât el lipsește. Plus că știe să care bine sacoșe de la Burberry.

Alex Bodi a fost reținut și apoi arestat preventiv pentru 30 de zile, pe 13 noiembrie. El are calitatea de suspect într-un dosar greu, instrumentat de DIICOT Craiova. Infracțiunile menționate în dosar sunt proxenetism, șantaj, trafic de persoane, trafic de droguri de mare risc.

Ne puteți urmări și pe Google News

De când i-a fost arestat iubitul ce i-a pus pe deget un inel similar cu cel de 10.000 de euro pe care i l-a dat și fostei sale soții, Bianca, Radionova încearcă să își umple timpul.

Citiți articolul integral în Rețete și vedete.