Sindromul Deranjului Trump. Diagnostic și tratament

Sindromul Deranjului Trump. Diagnostic și tratament

Sindromul Deranjului Trump (TSD) este o afecțiune psihică socială care se manifestă prin refuzul de a accepta rezultatele alegerilor din 2016.

Sub acest titlu, un pamflet publicat de American Thinker și preluat de tribuna.us face o analiză „medical”-politică a detractorilor liderului de la Casa Albă.

Dar și a structurii ideologice a Partidului Democrat. Partid care, în opinia autorilor, devenit „un partid de stânga, un partid socialist, unul marxist de tip leninist”.

Un partid care a eșuat pe întreaga linie de front îndreptată împotriva lui Donald Trump: Putin, Rusia, ancheta procurorului special Robert Mueller, stripteuze, Ucraina, impeachment.

Ne puteți urmări și pe Google News

Iată ce spune acest pamflet, scris și într-un ton amar, în fața ideii de a „transforma 50 de state americane în 50 de republici socialiste sovietice”.

Sindromul Deranjului Trump (TSD) „face parte din categoria psihozei politice. Spre deosebire de majoritatea celorlalte afecțiuni mentale, TDS este o boală contagioasă care poate provoca epidemii și chiar pandemii.

Unul dintre cele mai cunoscute simptome ale TSD este lipsa completă de logică în comportamentul pacienților. De exemplu, cei afectați de această afecțiune susțin că „președintele Trump este un dictator și un fascist. Prin urmare, la alegerile din 2020 trebuie să alegem un alt președinte democratic”.

Pentru cei care încă nu văd o contradicția logică în această frază, putem spune cu certitudine că prognosticul dvs. este nefavorabil. Pentru cei care văd contradicția, această expresie servește ca un fel de avertizare: „Atenție, în fața ta este o persoană bolnavă. Nu ar trebui să te cerți cu ea. Nu ar trebui să discuți lucruri serioase cu această persoană. Nu te certa cu o persoană afectată de sindrom. Această persoană are nevoie de ajutor, nu de discuții inutile”.

În același fel în care Sindromul Imunodeficienței Dobândite (AIDS) s-a răspândit timp de mulți ani în rândul persoanelor aparținând unor grupuri sociale bine definite, virusurile Occultatum Fascismo Decretum s-au răspândit de mai multe decenii între anumite structuri ideologice, precum Partidul Democrat.

De la sfârșitul anilor 1960, acest partid a devenit un partid de stânga, un partid socialist, unul marxist de tip leninist. Democrații au ascuns cu meticulozitate acest lucru electoratului lor.

La televizor, au preferat să se prezinte ca socialiști moderați, mai degrabă decât radicali, precum Bill Clinton.