Centrul Educativ Buziaş. În data de 16.02.2018, în jurul orei 18. 00, pe fondul unei stări de nervozitate, persoana internată XX., în timp ce desfăşura activităţi la camera E4.11, a trântit UŞA CAMERE şi a spart geamul uşii, acesta în cădere provocându-i o plagă tăiată pe antebraţul drept. A fost prezentată la cabinetul medical al unităţii şi la Centrul de Primiri Urgenţe Buziaş unde i-au fost acordate îngrijiri medicale de specialitate. Persoanei internate i s-a întocmit raport de incident şi decizie de imputare pentru bunul distrus, urmând a fi informat judecătorul de supraveghere a privării de libertate şi sesizat Parchetul de pe lângă Judecătoria Lugoj.

Centrul Educativ Târgu Ocna. În data de 16.02.2018, în jurul orei 1600, după efectuarea unei convorbiri telefonice, minorul YY a lovit cu pumnul tastatura telefonului, care s-a defectat. A fost prezentat la cabinetul medical al unităţii, unde s-a constatat că nu prezenta urme deviolenţă corporală. Minorului i s-a întocmit raport de incident şi decizie de imputare pentru BUNUL distrus, a fost informat judecătorul de supraveghere a privării de libertate şi urmează a FI sesizat Parchetul de pe lângă Judecătoria Oneşti.

Penitenciarul Spital Constanţa – Poarta ALBĂ. În data de 16.02.2018, în jurul orei 0930, la camera E… , pe fondul UNOR neînţelegeri cu ceilalţi deţinuţi din cameră, deţinutul Xx. a spart cu pumnul geamul dela fereastra camerei de deţinere. A fost prezentat la cabinetul medical al unităţii, unde s-a constatat că prezenta excoriaţie la nivelul articulaţiei pumn stâng, margine cubitală de aprox. 1cm lungime, fără alte urme de violentă corporală, pentru care i s-au acordat îngrijirile medicale necesare. Deţinutului i s-a întocmit raport de incident şi decizie de imputare pentru bunul distrus, a fost informat judecătorul de supraveghere a privării de libertate şi urmează a fi sesizat Parchetul de pe lângă Judecătoria Medgidia.

Penitenciarul Spital Mioveni. În data de 16.02.2018, în jurul orei 1930, la camera E… psihiatrie, pe motiv că dorea să asculte muzică, deţinutul YY, clasificat în regim semideschis, a spart CU pumnul televizorul din camera de deţinere. A fost prezentat la cabinetul medical AL unităţii, unde s-a constatat că nu prezenta urme de violenţă corporală. Deţinutului i s-a întocmit raport de incident şi decizie de imputare pentru BUNUL distrus, urmând a fi informat judecătorul de supraveghere a privării de libertate şi sesizat Parchetul de pe lângă Judecătoria Piteşti.