SIMULARE BAC 2014. Elevii sunt în extaz: “Un cinci se ia fluierând”

SIMULARE BAC 2014. Elevii sunt în extaz: “Un cinci se ia fluierând”

Chiar dacă notele simulărilor de Bacalaureat de la clasele a XI-a și a XII-a nu se vor trece în catalog, liceenii s-au bucurat să vadă că stăpânesc materia. Pe de altă parte, subiectele nu au cuprins capitole importante din programa de examen și nici nu au avut un grad de dificultate ridicat.

  • BACALAUREAT 2014. Modele de SUBIECTE profil TEHNOLOGIC clasa a XI-a

Elevii au susținut astăzi simularea la proba oligatorie a profilului, la Matematică sau Istorie. Astfel, cei de la clasa a XI-a şi a XII-a de la Uman au fost testați la Istorie, iar cei de la Real la Matematică, având însă mai multe variante de subiecte, în funcţie de profil (Mate-info, Ştiinţele Naturii, Tehnologic şi Vocaţional-pedagogic). La Colegiul Economic “Virgil Magdearu” din Capitală, primii care au ieșit din sălile de curs au fost elevii de clasa a XI-a, care au susținut în premieră aceste „repetiții” de Bac.

  • BACALAUREAT 2014. Elevii de clasa a XII-a susțin luni simularea la limba română

În chiotele de bucurie ale colegilor, cei mai mulți s-au grăbit să-și sune profesorii de la meditații. “Săru’mâna! Să știți că nu iau chiar zece, cum ați vrut dumneavostră, dar un 9,50 tot iau. Și când mă gândesc ce emoții aveam azi dimineață”, vorbește la telefon o elevă brunetă, cu gluga trasă pe cap. Vineri urmează proba la alegere specifică profilului, însă doar pentru elevii de clasa a XII-a.

  • BAC 2014. Simulare: Subiectele şi rezultatele la Limba şi Literatura Română

Cei care au avut de dat examenul la Istorie, au primit, la clasa a XI-a, cerințe legate de regimurile politice, dar și un eseu de două pagini despre stat și societate în Europa secolului al XX-lea. Elevii aflați în ultima clasă de liceu au trebuit să vorbească despre spațiul român extracarpatic în secolul al XIV-lea, plus un eseu. Rezultatele finale vor fi anunțate pe 14 martie. Calendarul Simulărilor de Bac 2014: 3 martie – Limba şi literatura română 4 martie –Limba şi literatura maternă 5 martie –Proba obligatorie a profilului 7 martie – Proba la alegere a profilului şi specializări- Notele finale 14 martie TOP 3 RECOMANDĂRI EVZ.RO:

Ne puteți urmări și pe Google News
  • GREII MERG LA PUŞCĂRIE. Copos: 3 ani şi 8 luni! Borcea şi Giovani Becali: 6 ani şi 4 luni! Victor Becali: 4 ani şi 8 luni! Gică Popescu: 3 ani şi o lună!
  • Ion Cristoiu: Cum i-a dat Crin Antonescu o lecție de gazetărie predicatorului Mihai Gâdea
  • "Naşul" Dan-Radu Ruşanu a fost arestat preventiv! Decizia este definitivă, şeful ASF urmează să fie încarcerat

TOP 3 CELE MAI POPULARE ARTICOLE:

  • Ştiai ce mănânci? Alimentul dat la câini şi pisici în alte ţări, dar pe care românii îl mănâncă bucuroşi fără să ştie / VIDEO
  • Un muzician cunoscut dintr-un oraş mare a fost ucis pe trecerea de pietoni de un interlop
  • Teorie ULUITOARE: Vom putea trăi mai mult, dar nu TOŢI. Ce se va întâmpla / VIDEO