Simona Halep, replică promptă pentru Patrick Mouratoglou. Mesajul româncei pentru antrenorul francez

Simona Halep, replică promptă pentru Patrick Mouratoglou. Mesajul româncei pentru antrenorul francez Sursa: Prosport.ro

Patrick Mouratoglou a avut un prim mesaj de susținere legat de scandalul de dopaj în care este implicată Simona Halep. Sportiva din Constanța a ținut să îi răspundă antrenorului francez.

Simona Halep a redistribuit pe contul său de Instagram mesajul antrenorului său. De asemenea, jucătoarea de tenis a scris scurt „We will, Patrick!”. Prin acest mesaj, Simona a dorit să îi transmită antrenorului francez că cei doi vor lupta împreună pentru a-și face dreptate în ceea ce privește acuzațiile de dopaj.

Sportiva din Constanța a anunţat, vineri, 21 octombrie, că a fost testată pozitiv la un control antidoping, la substanţa roxadustat. Agenţia Pentru Integritatea Tenisului a anunțat că sportiva a fost suspendată provizoriu din tenis. Mai mult decât atât, Halep riscă să fie suspendată timp de patru ani.

Ne puteți urmări și pe Google News

Mesajul lui Patrick Mouratoglou după ce Simona Halep a fost găsită dopată

Patrick Mouratoglou a fost contactat, inițial, de jurnaliștii de la Gazeta Sporturilor. Totuși, el a răspuns prin intermediul biroului de PR. În plus, mesajul a fost scurt și la obiect și a venit după șase ore de la anunțul Simonei Halep: „Pentru moment, nu comentez”, a transmis Mourtatoglu.

Cu toate acestea, la 18 ore după ce a fost făcută publică informația de dopaj, antrenorul francez a postat pe pagina sa de Instagram un mesaj pentru sportiva din România. El și-a exprimat susținerea pentru Halep. „Simona, te sprijin 100% în această luptă. Până la final”. Acest lucru nu înseamnă decât că Mouratoglu este pregătit să o sprijine pe dubla câștigătoare de Grand Slam să își demonstreze nevinovăția.

Simona Halep este susținută în scandalul de dopaj

Vestea că Simona Halep a picat de două ori testul antidoping a făcut rapid înconjurul lumii. În acest context, multe persoane și-au expus părerea despre eveniment. Mai mult decât atât, Simona a primit susținere atât din partea colegilor din breaslă, cât și din partea foștilor antrenori și persoanelor apropiate.

Jucătoarea de tenis a primit mesaje din partea Soranei Cîrstea, Jaqueline Cristian sau Alize Cornet. De asemenea, și fostul ei soț, Toni Iuruc, a spus că este sigur că este o eroare ceea ce se întâmplă pentru că Simona nu ar fi trișat niciodată.