Evenimentul Zilei > Sport > Simona Halep nu va fi singură de sărbători. Cu cine își va petrece jucătoarea Crăciunul
Simona Halep nu va fi singură de sărbători. Cu cine își va petrece jucătoarea Crăciunul

Simona Halep nu va fi singură de sărbători. Cu cine își va petrece jucătoarea Crăciunul

Simona Halep nu își va petrece singură sărbătorile anul acesta, deși a trecut recent printr-un divorț de cel care i-a fost soț pentru un an. Sportiva se va distra alături de nume mari din tenis, printre care Novak Djokovic și Iga Swiatek.

Simona Halep se va afla în perioada 19-24 decembrie în Dubai, acolo unde va avea loc Liga Mondială de Tenis. La această competiție vor participa nume mari din tenis.

Imediat după terminarea turneului, protocolul spune că va avea loc o petrecere, adică exact în ajunul Crăciunului.

Simona Halep nu va fi singură de Crăciun

Competiția va fi una de tip caritabil, având scopul de a sprijini lupta îndreptată împotriva violenței asupra femeilor.

Vor fi prezenți jucători de tenis precum  Novak Djokovic, Iga Swiatek, Anett Kontaveit, Paula Badosa, Aryna Sabalenka, Elena Rybakina, Bianca Andreescu, Sania Mirza,, Alexander Zverev, Felix Auger-Aliassime, Dominic Thiem, Grigor Dimitrov, Nick Kyrgios, Rohan Bopana și Gael Monfils.

La începutul lunii noiembrie se vor stabili echipele, care vor fi împărțite în patru grupe.

Rajesh Banga, președintele Lidii Mondiale de tenis a declarat.

„Liga Mondială de Tenis va fi un eveniment diferit de oricare altul. Va aduce un format unic în jocul tenisului, oferind un mix spectacular de tenis și distracție”, a declarat acesta.

Simona Halep revine pe teren

Sportiva revine pe teren, deși a trecut recent printr-o intervenție chirurgicală la nas și a anunțat că anul acesta va renunța la tenis. Halep a decis să participe la turneul demonstrativ din Africa de Sud, programat în perioada 3-4 decembrie, la Johannesburg.

Simona Halep, dublă campioană de Grand Slam, va juca tot pentru scopuri caritabile la evenimentul „Africa Cares Tennis Challenge” care încearcă să atragă atenția cu privire la violența împotriva femeilor.

„Ca jucătoare de tenis, am avut multe surse de inspirație și întotdeauna îmi doresc să ajung la un nivel înalt. Este o onoare să încurajez oamenii să se implice prin intermediul acestui eveniment, conștientizând în același timp problemele violenței bazate pe gen”, a spus Simona Halep.

Evenimentul își propune nu numai să promoveze tenisul în Africa de Sud, dar este și un vehicul în lupta împotriva violenței bazate pe gen prin campanii și activări care au dus la evenimentul principal.