Evenimentul Zilei > Actualitate > Simona Gheorghe, OPERATĂ de urgență. MESAJUL postat de vedetă. „O să mă vedeți cu eșarfe la gât!”
Simona Gheorghe, OPERATĂ de urgență. MESAJUL postat de vedetă. „O să mă vedeți cu eșarfe la gât!”

Simona Gheorghe, OPERATĂ de urgență. MESAJUL postat de vedetă. „O să mă vedeți cu eșarfe la gât!”

Simona Gherghe a fost nevoită să suporte o intervenție de îndepărtare a papiloamelor apărute pe timpul sarcinii. Acesata a postat un mesaj pe pagina sa de facebook în care explică ce s-a întâmplat și cum a decurs totul.

Din cauza imunitatii scazute, vedeta sustine ca i-au aparut mai multe papiloame in jurul gatului si ca a fost nevoita sa si le scoata. Ea a tinut sa isi anunte si fanii ca se simte bine. 

 

Simona Gherghe, ÎN PERICOL DE MOARTE. Declaraţii zguduitoare: „Nu vreau să mă judece lumea” NICI MAMA EI N-A ŞTIUT

 

"Tocmai mi-am facut aceasta interventie la Spitalul Colentina, la doamna doctor Carmen Curea, careia ii multumesc. Aveam foarte multe papiloame, aparute in sarcina, din pricina imunitatii scazute. Asa ca, o perioada, pana se vindeca pielea dupa interventie, o sa ma vedeti cu esarfe la gat", a anuntat Simona Gherghe pe pagina sa de Facebook.

Ce a mai dezvăluit Simona Gherghe…

Reamintim că prezentatoarea de televiziune Simona Gherghe, în vârstă de 40 de ani, dezvăluia acum ceva vreme că s-a numărat și ea printre persoanele care au recurs la pastilele de slăbit pentru a ajunge la silueta dorită. Simona Gherghe, care este mama unei fetițe pe nume Ana Georgia, mărturisea la acea vreme, că a trecut prin momente cumplite din cauza pastilelor de slăbit.