Evenimentul Zilei > Monden > Și vouă vi se pare că „femeia ideală” a lui Cornel Ilie seamănă cu cineva anume?
Și vouă vi se pare că „femeia ideală” a lui Cornel Ilie seamănă cu cineva anume?

Și vouă vi se pare că „femeia ideală” a lui Cornel Ilie seamănă cu cineva anume?

La câteva luni după divorț, Cornel Ilie a început să vorbească despre „cealaltă” femeie. A spus tot. Cum e, cum gândește.

Faptul că solistul trupei VunkCornel Ilie, este din nou singur nu mai este un secret pentru nimeni. Mai mult, lumea s-a întrebat săptămâni la rând, dacă nu cumva el i-a „furat-o” pe Lidia Buble lui Răzvan Simion, după ce au lansat piesa de mare succes „Vino, du-te” împreună. Prea s-au ținut de mână și prea s-au îmbrățișat în videoclipul filmat la el acasă. Apoi au mai fost și ieșirile împreună, mesajele pe Instagram… O iubire există și e ascunsă bine. O spune chiar el: „există dragoste după iubire”.

Iată cum vede bărbatul de 44 de ani dragostea: „Dacă o căsătorie a plecat dintr-o iubire foarte sinceră, acea iubire se poate transforma într-o altfel de dragoste – care nu ține neapărat de sentimente romantice și este o iubire între doi oameni care oricum vor fi legați toată viața – și într-o formă de respect între doi prieteni care au niște amintiri senzaționale și care în continuare pot să comunice la fel de bine, chiar dacă nu mai împart aceeași casă”, a afirmat Cornel Ilie.

Citiți articolul integral în Rețete și vedete.