Întrebarea a fost simplă: Care este secretul tău murdar?
Iar mărturiile participanţilor la provocare  sunt de-a dreptul şocante. Au vorbit despre lucruri pe care, probabil, ar prefera să le păstreze ascunse doar că au intrat în joc dezvăluind  despre obiceiuri grosolane, dorințele sordide și gesturi incalificabile.
Datorită acestor mărturisiri se poate trage o concluzie
Că toată lumea are cel puțin un lucru pe care nimeni nu-l cunoaște. Şite-ul Reddit a determinat un număr de persoane să vorbească despre apucăturile lor, unele  scandaloase şi dezgustătoare. Mulți comentatori au folosit cuvântul “murdar” în mod literar și au împărtășit câteva din momentele lor cele mai discutabile fie din baie sau altul cum şi-a pipăit în curtea din spate câinii.
Altul a povestit: Mi-am băgat pantalonii în vitrina cu mâncare și nu i-am luat până când nu mi-am terminat a doua porţie de creveți. O altă mărturisire: De mai multe ori mi s-a terminat hârtia igienică și am folosit tubul de carton pentru a mă  șterge.  O persoană a mărturisit că l-a pedepsi în secret pe colegul său de cameră pentru obiceiurile sale proaste din baie: Colegul meu de cameră se urina pe scaunul de toaletă, așa că l-am șters cu prosopul său de față și i l-am pus la loc.
Alți oameni au vorbit în mod sincer despre preferințele sexuale secrete
“Nu pot fi excitat sexual când sunt implicat cu altcineva. Singur, da, da, da. În momentul în care este implicată o altă persoană, nu pot”. Altul: Inutil să spun că sunt singura persoană din grupul meu de prieteni care nu a făcut niciodată sex.  Un bărbat de 26 de ani a mărturisit că este “îndrăgostit în secret” de sora lui geamănă. La început, o iubire platonică, dar sentimentele mele au devenit mai puternice”, a mărturisit el.
Cineva a împărtășit modul neconvențional  despre cum l-a întâlnit pe bărbatul ei: Ne-am întâlnit la bordel unde lucram și el era clientul meu.  O altă persoană îşi spune marele secret: Am o vasectomie de la 22 de ani.
Au fost şi alte confesiuni, unele nevinovate, deși puțin ciudate, cum ar fi: mâncatul pe furiş direct din frigider, altul a spus că are un prieten imaginar şi face tot felul de lucruri cu el. Unul a mărturisit că a furat, chiar şi cardul bunicului lui. Aceste sunt doar o parte din mărturisirile celor care au avut curaj să participe la această provocare.