Evenimentul Zilei > Actualitate > Incredibil. Sevilla și-a DEMIS antrenorul BOLNAV DE CANCER, chiar înaintea Crăciunului
Incredibil. Sevilla și-a DEMIS antrenorul BOLNAV DE CANCER, chiar înaintea Crăciunului

Incredibil. Sevilla și-a DEMIS antrenorul BOLNAV DE CANCER, chiar înaintea Crăciunului

Oficialii clubului FC Sevilla au luat o decizie șocantă și l-au pus pe liber pe antrenorul Eduardo Berizzo (48 de ani), cel care abia a fost operat de cancer la prostată.

Eduardo Berizzo a uimit lumea fotbalului în urmă cu o lună, când, în pauza meciului cu Liverpool, din Champions League, le-a zis jucătorilor andaluzi că are cancer. Conduși cu 0-3 de englezi după primele 45 de minute, marcați de această veste, elevii lui Berizzo au făcut un meci incredibil reușind să închidă tabela la scorul de 3-3. Apoi, au mai urmat câteva meciuri fantastice făcute de Sevilla. Între timp, Eduardo Berizzo a fost operat de cancer la prostată, iar clubul andaluz părea extrem de implicat. Până acum trei zile, deoarce oficialii Sevillei au decis să-l de afară pe tehnician (revenit de o săptămână pe bancă!), după ce „roș-albii” au pierdut cu Real Sociedad, scor 1-3.

FC Sevilla se află pe locul 5 în clasamentul din La Liga, cu 29 de puncte, la două puncte de Real Madrid, care ocupă locul 4, şi la 5 de Villarreal, ocupanta locului 6.