SERVICIILE AMERICANE ŞTIAU din mai despre Abdelhamid Abaaoud, BESTIA JIHADISTĂ. Informaţii esenţiale

SERVICIILE AMERICANE ŞTIAU din mai despre Abdelhamid Abaaoud, BESTIA JIHADISTĂ. Informaţii esenţiale

Riscul unor atacuri jihadiste a fost evocat încă din luna mai de SUA.

Un raport al serviciilor de informații americane avertiza împotriva unui atac structurat în Europa al jihadiștilor din grupul Statul Islamic, conform AFP, citată de Mediafax.

Raportul neclasificat secret de apărare a fost redactat de biroul de informații și analiză al Ministerului american al Securității Interne, în cooperare cu FBI și Centrul național al antiterorismului.

Acest raport îl evocă explicit pe Abdelhamid Abaaoud, prezentat ca posibil creier al atentatelor din Paris. Se mai aduce în discuţie şi ipoteza ca jihadistul belgian să fi încercat să facă să se creadă că ar fi murit la sfârșitul anului 2014 luptând în Siria, cu scopul ca autoritățile belgiene să renunțe să-l mai urmărească.

Ne puteți urmări și pe Google News

Operațiunea antiteroristă efectuată la jumătatea lunii ianuarie de poliția belgiană în mai multe orașe din Belgia, şi soldată cu moartea a doi jihadiști, au arătat, potrivit analizei comunității de informații americane, că grupul jihadist își ridicase cu un grad important capacitatea operațională.

A fost UCIS creierul atentatelor de la PARIS? Autorităţile amână confirmarea lichidării BESTIEI JIHADISTE Abdelhamid Abaaoud

 

PANICĂ şi GROAZĂ. Franţa se pregăteşte PENTRU ATAC TERORIST CHIMIC. Dovezile sunt clare