Dispariția Tatianei Toader, de 72 de ani, bolnavă de Alzheimer, a fost  anunțată în data de 21 mai când polițiștii din Măcin au fost sesizați de fiul ei, de 52 de ani, că în noaptea precedentă mama sa a plecat de acasă și nu a mai revenit. Potrivit purtătorului de cuvânt al IPĂJ Tulcea, Amalia Ignatencu, polițiștii tulceni au declanșat activitățile de investigare și căutare în teren.

În seara zilei 29 mai polițiștii au identificat femeia dispărută într-o râpă cu vegetație abundentă, zonă greu accesibilă, din apropierea orașului Măcin. În circa 10 minute, femeia  a fost scoasă din râpă, într-o stare de sănătate relativ bună, fiind preluată de ambulanță și transportată la spitalul din Brăila, pentru investigații medicale. Astăzi, bătrâna din Măcin a fost predată familiei.

Pentru că se comunica greu cu femeia, nu s-a stabilit cum a reușit să supraviețuiască în cele opt zile cât a lipsit de acasă.Poliția ține, însă, legătura cu familia pentru a stabili ce s-a întâmplat în perioada dispariției. (Foto-captura IPJ Tulcea)

 

Te-ar putea interesa și: