Fostul patron de televiziune a rămas fără sediul OTV, din Bulevardul Preciziei, dar și fără cele nouă terenuri pe care le avea. În acest moment, „senzaționalul” Dan Diaconescu este un om fără avere!

Toate terenurile, plus sediul OTV fuseseră cumpărate de Dan Diaconescu în anul 2009, însă instanța de judecată a decis ca proprietățile să revină la vânzătorul inițial, o societate deținută de omul de afaceri Marius Locic, scrie wowbiz.ro.

Urmare a măsurii dispuse de judecători, ANAF, două bănci și un dezvoltator imobiliar la care Dan Diaconescu era dator au rămas „cu buza umflată”. Magistrații n-au făcut altceva decât să anuleze executările silite ale creditorilor! Nemaiavând drept de proprietate asupra bunurilor, Dan Diaconescu nu mai poate fi executat silit!

Conform ultimei declarații de avere, datând însă din 2014, Dan Diaconescu mai are acum doar un teren în comuna argeșană Babana și unul în București.

Omul de televiziune Dan Diaconescu a fost eliberat condiționat în anul 2017, după ce a efectuat 3 ani de închisoare din pedeapsa de 5 ani și 6 luni primită pentru șantaj.