Evenimentul Zilei > Actualitate > Senzațional. Cazul Caracal, 29 de dosare și degeaba. Informații din interior
Senzațional. Cazul Caracal, 29 de dosare și degeaba. Informații din interior

Senzațional. Cazul Caracal, 29 de dosare și degeaba. Informații din interior

Pe fondul secretomaniei procurorilor, avocații din Dosarul Caracal fac dezvăluiri fulminante. Mama Luizei Melencu alături de avocatul familiei, Carmen Obârșanu, au studiat, joi, dosarul la sediul DIICOT.

Avocații spun că pe piață sunt aruncare anumite informații pe care ei le află din presă. Ce trebuie să se spună cu adevărat, nu se spune. Ei vorbesc despre rea-voință și de incompetență din partea anchetatorilor.

Potrivit unor informații de ultimă oră se merge spre încheierea dosarului de către DIICOT și trimiterea acestuia în instanță.

„Probele au fost luate anapoda. Profilerul nu este trecut în nici un act. Nu are nici o calitate în acest dosar. A fost pus să îl prelucreze pe Dincă. În dosar scrie că parfumul Luizei l-a determinat pe Dincă și pe acoliții săi să o violeze pe biata fată. Procurorii dând pe piața informațiile despre viol sunt ei niște criminali. Familiile fetelor puteau sa facă stop cardiac. Eu am citit 22 de volume.

Până acum 10 zile erau 29 de volume și mai sunt încă acte nelegate, dar nu existau înregistrările. Am găsit multe inadvertențe. Astfel, potrivit declarațiilor martorilor de la mirosul de ebonită și cauciuc procurorii au ajuns la concluzia ca a fost ars un cadavru”, a declarat Obârșanu în emisiunea lui Victor Ciutacu de la România TV.

La rândul său, mama Luizei a declarat că: „Informațiile apar pe piața fără ca avocații noștri să știe”.