Evenimentul ZileiActualitateSecta care L-A UCIS PE J.P. ORORI INCREDIBILE: obligat să-şi mânânce corpul, să ÎNTREŢINĂ RAPORTURI intime cu un CÂINE şi… Dezaxaţi, e puţin spus…

Secta care L-A UCIS PE J.P. ORORI INCREDIBILE: obligat să-şi mânânce corpul, să ÎNTREŢINĂ RAPORTURI intime cu un CÂINE şi… Dezaxaţi, e puţin spus…

Secta care L-A UCIS PE J.P. ORORI INCREDIBILE: obligat să-şi mânânce corpul, să ÎNTREŢINĂ RAPORTURI intime cu un CÂINE şi… Dezaxaţi, e puţin spus…
Un bărbat din Marea Britanie a fost maltratat și supus la ritualuri sadice de către liderul unui cult. Bărbatul a încărcat fotografii pe Facebook pentru a cere ajutorul, dar, din păcate, a fost prea târziu.

Jimmy Prout a publicat mai multe foto fotografii pe o rețea de socializare pentru a cere ajutorul în urma abuzurilor dar a fost prea târziu. După ce a fost supus unui abuz îngrozitor, fiind obligat să își mănânce unul dintre testicule, scoțându-i-se dinții și făcând sex cu un câine, Jimmi a fost ucis iar corpul aruncat într-un tufiș.

Jimmy a fost ucis de liderul unui cult intitualt „North Shields” din Marea Britanie, care l-a recrutat pe Jimmy cu câteva luni înainte.

Adesea, persoanele vulnerabile devin pradă pentru astfel de culturi. Jimmy a fost o țintă ușoară după ce s-a despărțit de partenerul său și a căzut într-o viață de fărădelegeri, rămânând pe străzi.

După ce s-a împrietenit cu Jimmy, Zaman și partenerii săi au început să îl terorizeze, atât mental cât și fizic.

Poate părea șocant dar Jimmy nu este singura persoană abuzată de astfel de culturi. Experții cred că există cel puțin 1000 de astfel de culte care funționează în Marea Britanie. Dimensiunile și metodele lor variază, dar multe folosesc cruzimea și violența pentru a-și teroriza victimele.

Cu câteva săptămâni înainte de moartea sa, Jimmy a publicat fotografii șocante pe Facebook, arătându-și dinții deteriorați precum și vânătăile de pe față și corp.

Cu toate acestea, el nu a explicat de unde are rănile și, în ciuda faptului că a fost dus la spital de către unul dintre membrii cultului, nimeni nu a bănuit că a fost abuzat, conform The Sun.