Evenimentul Zilei > Monden > Secretul dureros pe care Cornel Galeș a vrut să îl ia în mormânt
Secretul dureros pe care Cornel Galeș a vrut să îl ia în mormânt

Secretul dureros pe care Cornel Galeș a vrut să îl ia în mormânt

În urmă cu câteva ore s-a aflat secretul dureros cu care Cornel Galeș a ales să plece în mormânt. Potrivit unor surse din anturajul soțului regretatei Ileana Ciuculete, doar câțiva dintre apropiații săi știau adevărul din relația cu Viviana Mantoiu.

Potrivit unor surse, relația dintre Cornel Galeș și Viviana Mantoiu nu a durat mult după ce s-au stabilit peste hotare. Mai mult, afacerista a părăsit Spania la câteva luni după ce decisese să își trăiască restul vieții pe acele meleagur și s-a întors înapoi în țara natală, potrivit click.ro.

Toate acestea s-au petrecut în timp ce fostul ei iubit a ales să rămână în statul în care își începuse o viață nouă… departe de scandalul apărut între el și băieții regretatei Ileana Ciuculete pe moștenire.

În plus, fostul impresar nu mai putea tolera episoadele în care era oprit de oameni pe stradă, în România, ca să îl întrebe despre lupta pentru avere. După despărțire, atât Viviana Mantoiu, cât și Cornel Galeș au ales să nu facă publică decizia lor de a merge pe drumuri separate în viață.

Deși s-au separat, cei doi foști parteneri au ales să nu își șteargă pozele din trecut de pe conturile lor de Facebook. Anul acesta, ei nu și-au pus nicio fotografie împreună pe rețelele de socializare. Astfel… acest secret legat de despărțirea de Viviana Mantoiu, Cornel Galeș a ales să-l ia cu el în mormânt.

Cornel Galeș a murit la vârsta de 60 de ani, în urma unui accident de mașină, produs duminică, 1 decembrie, pe o șosea din Spania. Potrivit informațiilor oferite de Doina Belu, nașa lui de cununie, acesta se afla la volan, iar în mașină mai erau doi prieteni. Cu toții mergea să ia masa într-un restaurant cu specific românesc, dat fiind faptul că ieri a fost Ziua Națională a României.

La un moment dat, un șofer s-a izbit de autoturismul lor, iar impactul a fost nimicitor pentru Cornel Galeș, care nu purta centura de siguranță. Incidentul rutier a avut loc în localitatea Torrent, lângă Valencia. Văduvul Ilenei Ciuculete plecase din România împreună cu iubita lui, Viviana, în urmă cu aproape doi ani.