Evenimentul Zilei > Monden > Secretul bine păzit al lui Tudor Chirilă. A fost îndrăgostit fără speranță de o vedetă TV. „Blondă, cu geacă vișinie…”
Secretul bine păzit al lui Tudor Chirilă. A fost îndrăgostit fără speranță de o vedetă TV. „Blondă, cu geacă vișinie…”

Secretul bine păzit al lui Tudor Chirilă. A fost îndrăgostit fără speranță de o vedetă TV. „Blondă, cu geacă vișinie…”

Tudor Chirilă a fost îndrăgostit de îndrăgita prezentatoare de la ProTV, Andreea Esca. Actorul a mărturisit că acest lucru s-a întâmplat pe durata liceului.

Tudor Chirilă a fost îndrăgostit în secret de prezentatoarea de știri de la ProTV, Andreea Esca, pe când era în timpul liceului. Actorul era doar un copil de clasa a VII-a, iar prezentatoarea era, pe atunci în clasa a IX-a. Cântărețul susține că această dragoste a rămas neîmplinită. El a mărturisit că nu avea nicio șansă ca consacrata jurnalistă să se îndrăgostească de el.

„Copilăria mea a fost marcată în clasa a VII-a de o dragoste nestăvilită pentru Andreea Esca. Eram într-o tabără, la Cabana Vârful cu Dor, o tabără de ski, și Andreea Esca era foarte frumoasă în clasa a IX-a. Ea era combinată însă cu un alt băiat de clasa a XI-a, dacă vrea ea să vă dea numele lui. Vă dați seama, cum un piriflic de clasa a VII-a ar putea să iasă în evidență?”, a spus Tudor.

Mai mult decât atât, el a mai adăugat că dragostea pentru Esca a fost una care l-a marcat. Totuși, el a precizat că nostalgia trecutului contează în viața fiecăruia. „Şi îmi vin în minte imaginile cu ea blondă, îmbrăcată într-o geacă vișinie…”, povestea Tudor Chirilă în 2017, într-un interviu de la radio cu Andreea Esca.

Cine era iubitul Andreei Esca

Totodată, prezentatoarea avea un iubit, la acea vreme. Este vorba despre fiul unui actor renumit din România. „Erau doi copii frumoși. Băiatul meu (n.r. Bogdan Arșinel) era mare vedetă la baschet, având 1,90 metri, iar ea era Miss în liceu. Au avut o relație frumoasă, așa cum fiecare am avut în tinerețe. Andreea, la acea vreme, era o fată minunată și foarte drăguță. Avea o frumusețe care aparține tinereții”, a mărturisit Alexandru Arșinel, potrivit Redactia.ro.Alexandru Arșinel a murit ieri, 29 septembrie la vârsta de 83 de ani. În ultima perioadă, el a avut mai multe probleme de sănătate. Actorul va fi înmormântat la Cimitirul Bellu. Bărbatul și-ar fi pregătit locul de veci încă de când era în viață.