Evenimentul Zilei > Actualitate > Secretul AUTOTROFILOR! Sunt 100% sănătoşi, iar HRANA lor este cea mai IEFTINĂ din lume
Secretul AUTOTROFILOR! Sunt 100% sănătoşi, iar HRANA lor este cea mai IEFTINĂ din lume

Secretul AUTOTROFILOR! Sunt 100% sănătoşi, iar HRANA lor este cea mai IEFTINĂ din lume

Chiar daca pentru muritorii de rand pare ceva de necrezut, in lume exista aproximativ 3000 de persoane care au renuntat definitiv la mancare si apa. Aceştia se hrănescu cu energie de la soare.

 

Autotrofi. Asa sunt cunoscuti ascetii lumii care au preferat sa traiasca consumand la micul dejun… soare. si asta pentru ca la rasarit, acesta este o adevarata hrana energetica, cunoscuta sub numele de prana. O metoda interesanta de a se hrani a fost practicata in vechime de ascetii Hindu si Jina si chiar este demonstrata stiintific.

Pentru inceput, autotrofii privesc soarele care rasare dimineata. Se incepe cu cateva secunde si se poate ajunge chiar la 30 de minute cand se considera ca energia solara a fost stocata de creier si transformata in energia necesara activitatilor de zi cu zi.

De asemenea, ascetii opteaza intotdeauna pentru o plimbare de trei sferturi de ora cu picioarele goale tot in soarele diminetii, pentru a inlatura orice afectiune psiho-somatica. Prin aceasta metoda inedita in jurul trupului se formeaza o coroana de energie care are rolul de a alimenta organismul intreaga zi.

Chiar daca o persoana normala ar avea grave probleme de sanatate in urma acestui… meniu, dupa multe cercetari facute asupra autotrofilor, s-a constatat ca acestia sunt 100% sanatosi, neprezentand nici macar o scadere a zaharului din sange.

Mai mult de atat, postul ascetic cu energie solara regleaza tensiunea, sistemul urinar, digestiv si circulator si toate functiile creierului. Interesant este ca animalele atunci cand se imbolnavesc folosesc o metoda de vindecare asemanatoare, renuntand la mancare si preferand sa stea la soare sa dormiteze.

in ceea ce ii priveste pe autotrofii din Rusia acestia cred ca un bebelus poate fi hranit cu lapte de la mama sa pana la varsta de sapte ani, chiar daca aceasta nu consuma mancare solida. Dupa aceasta varsta, copilul se poate hrani cu energie din spatiul cosmic.

Publicat in categoriile: Actualitate
Ne puteți urmări pe Facebook, Telegram sau pe Google News
Accesează: