Singura informație oferită presei se referă la prinderea celor trei tineri, despre care se presupune că l-au omorât în bătaie pe bărbatul de 64 de ani. Potrivit anchetatori, totul ar fi plecat de la nişte neînţelegeri legate de banii pe care bărbatul i-ar fi cerut de la aceștia pentru plata chiriei. Acest lucru a fost susținut și de un martor, chiriaș și el în aceeași casă, care a declarat ziariștilor că a încercat să-l scape pe bărbat, dar a fost dovedit de pumnii agresorilor.

Tribunalul București a emis mandate de arestare pentru cei trei tineri, cu vârste cuprinse între 18 și 21 de ani.

Evenimentul zilei a informat, imediat după descoperirea crimei din strada Intrarea Brădiceni, că bărbatul ucis în bătaie era un tip cu comportament asemănător cu a lui Gheorghe Dincă și că i se spunea ”Colonelul”. Anchetatorii țin secret numele victimei, un lucru mai puțin obișnuit în astfel de situații. Vecinii spun că bărbatul ucis a fost colonel în armata română și că din această cauză i se spunea ”Colonelul”. Nu este exclus ca ofițerul să fi aparținut unei alte structuri militare și asta să explice secretomania anchetatorilor.

Tot unii dintre vecini au povestit unui reporter RTV că, în urmă cu trei ani, din respectiva casă a dispărut proprietara, Viorica Jungu. Aceasta fusese profesoară de vioară, iar în urmă cu mai mulți ani rămăsese văduvă. După un timp, în viața și în casa ei a apărut ”Colonelul”. Nu a fost de bun agur, fiindcă tipul era violent și, de multe ori, o bătea pe femeie și o scotea afară în stradă, după cum povestesc vecinii. Într-o zi, în urmă cu trei ani, femeia a dispărut brusc.

O martoră a declarat că, în acea perioadă, din curtea casei femeii răzbătea un miros urât, înțepător. Cineva l-ar fi întrebat pe ”Colonel” de unde provine mirosul, iar el a spus că afumă niște șuncă. Nimeni dintre vecini nu a sesizat Poliția despre disparția femeii și apariția mirosului, însă, discuții între ei au purtat.

Un alt martor a declarat că fostul colonel de armată ar fi cerut ”taă de protecție” de la niște magazine din zona Progresul, spunându-le vânzătoarelor că le ferește de controale. Comercianții s-au prins și l-au ușuit.

Vom reveni asupra subiectului, pe măsură ce vom mai afla informații.

Te-ar putea interesa și: