Evenimentul Zilei > Politica > SEA HERO QUEST.Ce ministru al cabinetului Cioloş s-a visat marinar ca Băsescu
SEA HERO QUEST.Ce ministru al cabinetului Cioloş s-a visat marinar ca Băsescu

SEA HERO QUEST.Ce ministru al cabinetului Cioloş s-a visat marinar ca Băsescu

Prezent la lansarea jocului Sea Hero Quest, dedicat dispozitivelor mobile, ministrul Comunicaţiilor, Marius Bostan, a declarat că de copil a visat să se facă marinar.

Modelul căpitanului de vas este foarte folosit în managementul strategic, a arătat Bostan.  'Eu de mic copil am visat să fiu marinar şi cu atât mai mult am vrut să fiu azi aici când se lansează acest joc (Sea Hero Quest n.r.). Am downloadat (descărcat n.r.), sunt înregistrat şi joc acest joc. Ca student la management şi ca practician în domeniul managementului strategic am dezvoltat un concept de decizie bazat pe modelul căpitanului de vas. Modelul căpitanului de vas este foarte folosit în managementul strategic şi este un foarte bun instrument de ghidaj. Am descoperit valenţele acestui model, numai că pe o mare învolburată de obicei nu poţi cere ajutorul altora. De obicei călătoreşti singur şi cei care te pot ajuta sunt la mare distanţă. În organizaţii şi companii poţi cere ajutorul şi celor din exterior şi celor cu care ai legături şi cu care eşti prieten', a spus Bostan, citat de Agerpres.

El a precizat că forţa economiei private şi forţa corporaţiilor poate fi folosită pentru a aduce un aport semnificativ cetăţenilor.

'De aceea suntem azi aici (la lansarea jocului Sea Hero Quest n.r.) lângă această companie mare (Telekom n.r.) ca reprezentanţi ai Guvernului, să susţinem astfel de iniţiative lăudabile. Forţa economiei private şi forţa corporaţiilor poate fi folosită şi este folosită şi aduce un aport semnificativ cetăţenilor. Mesajul important pe care îl dă Guvernul astăzi prin prezenţă este susţinerea iniţiativelor generoase, inovative şi de hi-tech. Ne vom descurca şi cu piraţii şi cu gheţarii şi cu ceaţa şi vreau să transmit un mesaj. Ştim foarte bine ce avem de făcut şi avem lucrurile extrem de bine stabilite şi pas cu pas în fiecare săptămână mai rezolvăm câte o problemă a cetăţenilor, a întregii societăţi. Invit pe toată lumea să joace acest joc, să pornim într-o misiune reală de salvare a istoriei, a amintirilor, a lucrurilor bune făcute şi în final să salvăm şi creierul', a mai afirmat ministrul Comunicaţiilor.

Deutsche Telekom a lansat jocul Sea Hero Quest, dedicat dispozitivelor mobile, prin care datele strânse urmează a fi folosite în realizarea cercetării orientării în spaţiu, respectiv a dezvoltării de noi teste pentru diagnosticarea demenţei.