Evenimentul Zilei > Actualitate > Se vede doar când SE DEZBRACĂ. Povestea crucii de pe spatele ASISTENTEI PĂCĂTOASE, care a fost bătută şi tunsă | VIDEO
Se vede doar când SE DEZBRACĂ. Povestea crucii de pe spatele ASISTENTEI PĂCĂTOASE, care a fost bătută şi tunsă | VIDEO

Se vede doar când SE DEZBRACĂ. Povestea crucii de pe spatele ASISTENTEI PĂCĂTOASE, care a fost bătută şi tunsă | VIDEO

Şi-a tatuat pe spate o cruce uriaşă. Puţini sunt, însă, cei care ştiu de ce şi-a făcut acest „desen”.

„Asistenta” Loredana Chivu şi-a modificat până în prezent înfăţişarea din cap până în picioare: şi-a pus silicoane,şi-a umflat buzele cu acid hialuronic, şi-a tatuat sprâncenele, şi-a pus extensii şi unghii false, s-a tatuat.

Aproape identic

Printre altele, anul trecut, „asistenta păcătoasa” – după cum este supranumită, şi-a tatuat o cruce pe spate, dar şi mesajul: "Dumnezeu ştie". Loredana nu a vrut niciodată să vorbească despre provenienţa desenului, dar între timp s-a aflat.

Respectiv, şi-a făcut acelaşi tatuaj precum fostul său iubit, Alex Necula. Potrivit  cancan.ro, a aflat că fostul iubit al Loredanei, Alex are un tatuaj aproape identic, pe care şi l-a făcut în urmă cu şapte ani. Şi mesajul scris deasupra tatuajului este acelaşi: "Dumnezeu ştie".

Nu numai atât: cunoştinţele lor au observat coincidenţe ciudate. Cum ar fi faptul că Loredana şi-a luat aceeaşi rasă de câine ca a lui Alex şi aceeaşi marcă de maşină.
Loredana şi Alex au avut o relaţie de patru ani. Însă Alex a aflat că ea l-a înşelat. Prin urmare a tuns-o aproape la chelie şi a bătut-o. Potrivit celor din anturajul celor doi, Loredana şi Alex ţin legătura şi acum.

 

Informaţiile publicate de evz.ro pot fi preluate de alte publicaţii online doar în limita a 500 de caractere şi cu citarea sursei cu link activ. Orice abatere de la această regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind dreptul de autor.