Evenimentul Zilei > Sport > Se mai vinde sau nu Dinamo? Ioan Andone: „Spaniolii nu-și asumă bancruta frauduloasă”
Se mai vinde sau nu Dinamo? Ioan Andone: „Spaniolii nu-și asumă bancruta frauduloasă”

Se mai vinde sau nu Dinamo? Ioan Andone: „Spaniolii nu-și asumă bancruta frauduloasă”

Negocierile cu spaniolii care voiau să cumpere clubul Dinamo au eșuat. Investitorii spanioli s-au sucit după ce au avut încă o rundă de negocieri cu Ionuț Negoiță.

Fostul selecționer al „câinilor”, Ioan And one a spus despre această situație că Negoiță nu ar mai vrea să vândă clubul, asta după ce săptămâna trecută susținuse că afacerea este aproape gata.

Acum, negocierile cu societatea lui Herminio Menendez au fost stopate.

„Nu prea am inteles. Joi ajunsesera la un acord. Eu am declarat ca totul e in regula, pe urma am vazut ca spaniolii nu-si asuma bancruta frauduloasa si ca nu au prezentat garantii. Eu cred ca pana la urma nu a vrut sa vanda. Sau se incearca… Foarte bine ca incearca suporterii, dar le va fi foarte greu. Adica sa o preia suporterii, ei sa caute un investitor, cred ca asta e pana la urma. Timp de doua luni de zile lucrurile evoluau, de la zi la zi. Alte acte, alte alea, spaniolii au trebuit sa faca firma… O gramada de lucruri. Din pacate, cine pierde… O sa piarda Dinamo”, a declarat Ioan Andone.

Managerul lui FC Voluntari a declarat că el dorea să îi facă bine atât clubului Dinamo cât și lui Ionuț Negoiță.

„Daca eram eu la Madrid, participam, dar eu sunt la 600 km de Madrid, unde m-a prins pandemia. Eu o singura data am discutat cu Negoita si nu l-am inteles ce avea cu mine. Pana la urma eu am vrut sa fac un bine lui Dinamo, in principal, si lui, daca vrea binele lui Dinamo”, a spus Andone, potrivit sport.ro

 

Publicat in categoriile: Sport
Ne puteți urmări pe Facebook, Telegram sau pe Google News
Accesează: