Prinţesa a întrunit 2 % din preferințele celor care au răspuns la întrebarea: "Care membru al familiei regale îți place cel mai mult?".

Pe locul secund se află tatăl său, regele Carl al XVI-lea Gustaf, cu 13 % dintre opțiuni, relevă sondajul comandat de cotidianul Aftonbladet din Stockholm.Soțul Victoriei, Prințul Daniel, s-a situat pe locul al treilea, cu 6 % dintre opțiuni, iar fratele Victoriei, prințul Carl Philip, pe locul al patrulea, cu 4 %. Potrivit sondajului, Regina Silvia a ocupat locul al cincilea, cu 3 % dintre opțiuni, după cum nota DPA.

Cel mai bun

Un procent de 15 % dintre cele 1.106 de persoane chestionate între 27-30 martie, în cadrul acestui sondaj, au spus că nu au nici un favorit între membrii familiei regale. Prințesa moștenitoare Victoria, în vârstă de 37 de ani, a înregistrat cu ocazia acestui sondaj și cel mai mare rating prin care un membru al familiei regale este considerat cel mai bun pentru a reprezenta Suedia în străinătate. Ea a întrunit 61 % dintre opțiuni, comparativ cu regele Suediei care a fost preferat de 18 % dintre respondenți.

Te-ar putea interesa și: