Obiectivul lui Dinamo este clasarea pe unul dintre primele locuri în Liga I, iar astăzi conducerea grupării din Ștefan cel Mare se va întruni pentru a discuta soarta echipei, dar și a lui Ioan Andone, după cele trei eșecuri consecutive ale „roș-albilor”. Potrivit „Gazeta Sporturilor”, principalele nume de pe lista lui Adrian Mutu sunt Cosmin Contra, Vasile Miriuță și Marius Șumudică.

La finalul întâlnirii de la Chiajna, Adrian Mutu a tunat în urma înfrângerii suferite de „câini”, precizând că reacția fanilor dinamoviști de a-i cere demisia antrenorului Ioan Andone este noemală. „Un rezultat urât pentru noi, riscăm să fim daţi afară din play-off, e un dezastru total. Este normal când se întâmplă aceste lucruri, când jucăm aşa e normal ca fanii să nu fie mulţumiţi, jucătorii să lase capul jos şi să accepte. Sunt şanse foarte mici de play-off. Eu nu cred că e vorba de jucători aici. E normal să i se ceară demisia lui Andone”, a declarat Adrian Mutu, directorul general al clubului, conform DolceSport.

În prezent, Dinamo se află pe poziția a 6-a, ultima de play-off, cu 32 de puncte. Se află la egalitate de puncte cu Astra, dar giurgiuvenii au un meci mai puțin disputat.