Adresa din Caracal unde Gheorghe Dincă a mărturisit că a ucis două tinere s-a transformat într-un loc terminus pentru cei care vor să omagieze pierderea adolescentelor. Pe lângă lumânări sau flori, cei care trec pe acolo au lăsat și o serie de mesaje. Dintre acestea, s-a remarcat o scrisoare al cărei destinatar ipotetic este Alexandra Mâceșanu, fata de 15 ani ucisă de criminal.

Tu, Alexandra, tu ești eroul nostru,

Ți-ai dat viața în încercarea de a face dreptate. Datorită ție și sacrificiului ce ți-a adus sfârșitul a fost găsită casa groazei și alte victime își vor găsi liniștea.

Ai luptat, copile, ai avut puterea și curajul să faci mai multe decât au făcut autoritățile statului. Ai fost ucisă cu bestialitate de către un monstru, care a avut ca aliați incompetența și nepăsarea celor ce tu le-ai oferit încrederea ta, până la ultima suflare, sperând că te vor salva. Iartă-ne, copilă, că noi nu am luptat cu aceeași putere ca și a ta, împotriva lipsurilor din sistemul românesc.Drum lin către îngeri, Alexandra!”, este conținutul emoționant al scrisorii.