Scrisoare explozivă către Ministerul Educației. „Frică, stres, confuzie și lipsă de motivație”

Scrisoare explozivă către Ministerul Educației. „Frică, stres, confuzie și lipsă de motivație”

Totuși elevii nu sunt singuri, pe lângă noi există profesori, acești stâlpi ai educației, cu diverse afecțiuni și profesori cu o vârstă înaintată, unii depășind vârsta de pensionare. Atât noi, cât și profesorii noștri avem familii acasă, oameni pe care îi iubim și pe care i-am proteja cu orice preț.

Soluții mereu vor exista”, afirmă eleva.

  • „Trăim vremuri tulburătoare, cu o încărcătură emoțională uriașă”

„Nu este corect față de cei din promoțiile anterioare și cele viitoare? Aici nu există soluții, ci doar solidaritate. Trăim vremuri tulburătoare, cu o încărcătură emoțională uriașă, viața ni s-a schimbat. Uneori nu e vorba de corectitudine, ci de importanța sănătății și vieții noastre.

Efectele întoarcerii premature la școală ar putea avea efecte nefaste. Nu putem opri elevii din a socializa. Un singur caz e necesar pentru ca o întreagă școală să ajungă în spital. Ce se întâmplă cu cei din internate? Ce se întâmplă cu elevii nevoiți să se înghesuie într-un autobuz? În orice caz, nu ne-am dori să aflăm efectul acestor situații.

Ne puteți urmări și pe Google News

Doamnă ministru, am încredere că veți lua cea mai bună decizie. Cred în dumneavoastră. Sperăm ca zilele bune să vină cât mai curând, sperăm să trecem cu toții sănătoși, iar noi, elevii din ani terminali, ne vom aminti cu recunoștință de măsurile care au fost luate în beneficiul nostru.

Nu suntem simpli elevi, ci beneficiarii primari ai educației, nu sunt simpli profesori, sunt eroii noștii ce ne-au susținut mereu. Nu vrem să fim o generație sacrificată doar pentru o notă, pentru că noi suntem viitorul.

Cu stimă și respect, o întreagă generație”, a conchis Raluca, transmite Monitorulsv.ro.