Evenimentul Zilei > EVZ Special > Cum s-a schimbat la faţă Victor CIORBEA de Sfântul Ion
Cum s-a schimbat la faţă Victor CIORBEA de Sfântul Ion

Cum s-a schimbat la faţă Victor CIORBEA de Sfântul Ion

Avocatul Poporului, Victor Ciorbea, este personajul principal în scandalul privind sesizarea pe care a depus-o la Curtea Constituțională privind articolul din Legea nr. 90/2001 care l-a împiedicat pe Liviu Dragnea să devină prim-ministru.

Peste o sută de mii de oameni au semnat, în doar 24 de ore, o petiţie online prin care i se cere lui Victor Ciorbea să-și prezinte demisia.

În urmă cu zece ani, Victor Ciorbea îşi făcea, după o lungă absenţă, reapariţia în spaţiul public, la ziua fostului preşedinte al PNŢCD Ion Diaconescu.

Ex-premier ul şi ex-liderul ţărănist a apărut de Sfântul Ion, la sărbătorirea preşedintelui de onoare al PNŢCD de atunci, Ion Diaconescu, cu o fizionomie schimbată în urma unei probabile operaţii estetice. Afişând o mină optimistă, fostul premier a evitat, zâmbind, să dezvăluie dacă noua sa imagine era rodul unei intervenţii chirugicale sau nu.

Vizibil flatat de observaţia cu privire la noua imagine, Ciorbea a întrebat pe cei prezenţi: "Vedeţi o schimbare în bine sau în rău?". "Eu nu susţin nici că am făcut vreo operaţie nici că nu, vă las pe dumneavoastră să apreciaţi schimbarea", a spus el.

Totuşi, Ciorbea a declarat că a slabit 10 kilograme şi că se antrenează în fiecare zi. De altfel, fostul premier intenţionează să devină mult mai activ în plan politic. El anunţa că va candida la funcţia de preşedinte al PNŢCD, în dorinta de a susţine introducerea votului uninominal pentru alegerile din interiorul partidului.

Publicat in categoriile: EVZ Special
Ne puteți urmări și pe pagina noastră de Facebook sau pe Google News
Accesează: