Paula Iepuraş, personajul interpretat de Andreea Ibacka, vrea să-şi pună capăt zilelor. Conform scenariului, Paula ajunge faţă în faţă cu Nora Şerban (Alina Chivulescu), soţia bărbatului pe care ea îl iubeşte. Întâlnirea are loc în spital, acolo unde Nora şi Emil (Andreas Petrescu) vin să vadă cum se simte Geanina după accidentul de maşină suferit. Momentul o dă peste cap pe Paula, care văzându-l pe Emil în compania soţiei şi a fiicei lor, Miruna, decide să renunţe la viaţă, scrie Cancan.ro. 

Pe culmile disperării, personajul Andreei îi transmite lui Emil un ultim mesaj. „Şi când ai prezentat-o <<soţia mea, Nora Şerban>>, lumea mea a încetat să existe, toate visele s-au spulberat, toate cuvintele tale nu mai au nici o valoare, dragă Emil! 

Dar nu, nu vreau să te simţi vinovat, vreau să fii fericit cu familia ta foarte frumoasă. Şi ştiu că nu vei fi fericit, decât dacă eu plec într-o lume mai bună. Să nu te superi, dar am lăsat numărul tău, pentru că nu am pe nimeni şi nu aş vrea să mă îngroape Primăria. Şi mai vreau ca înainte să-mi acopere sicriul, să fii ultimul care îmi sărută buzele reci ca marmura”, este mesajul transmis de Paula, personajul interpretat de Andreea Ibacka.