Între angajată şi client are loc un schimb de replici, iar întreaga situaţie degenerează rapid într-o scenă, parcă, desprinsă din filmele de groază. Bărbatul reacţionează violent şi începe să o lovească pe femeie cu piciorul în cap. 

Agresorul o trage pe victimă afară din local, unde continuă să o batjocorească şi să o lovească cu sălbăticie. Totul s-a petrecut sub privirile disperate ale colegei femeii lovite.

Scandalos este modul în care poliţiştii au gestionat această situaţie. Agenţii ajunşi la locul incidentului, deşi aveau înregistrările video ca dovadă de necontestat, i-au sugerat femeii să facă o înţelegere cu agresorul, mai ales că victima nu avea zilele de spitalizare necesare pentru a obţine condamnarea bătăuşului, informează B1 TV. 

Victima a intervenit telefonic în cadrul ştirilor B1 şi a povestit ororile prin care a trecut. Femeia le-a explicat jurnaliştilor că situaţia a luat o întorsătură nefericită, cu mult înainte de ce s-a prezentat pe post. 

"Dumneavoastră aici ați văzut doar punctul culminant, el a ajuns cu 10 minute înainte având în mână o pungă cu gunoi menajer, l-am rugat frumos să nu îl arunce acolo deoarece este scrumieră destinată clienților, a reacționat foarte urât, a vărsat un pahar de cafea peste mucurile de țigară dumneavoastra aici ati vazut doar punctul culminant, el a ajuns cu 10 minute in urma cu gunoi menajer, l-am rugat sa nu il arunce, a reactionat foarte urat, a luat paharul de cafea peste tigari, și a spus într-un limbaj obscen că așa vrea el să facă și să vedem ce pot să fac" a precizat femeia.

Victima este hotărâtă să meargă mai departe cu plângerea făcută la poliţie până i se va face dreptate.