Un câine chihuahua a fost luat pe sus de un pescăruș în sud-vestul Marii Britanii. Proprietara patrupedului este disperată să își găsească animăluțul pierdut.

Becca Hill, din orașul Paignton, a postat pe Facebook mai multe anunțuri în care îi roagă pe localnici să o ajute să-și găsească patrupedul chihuahua, pe nume Gizmo. Potrivit „The Guardian” Gizmo a fost luat pe sus, duminică, de către un pescăruș.

„Prietenul meu era în grădină în acel timp și deodată l-a văzut pe Gizmo luat pe sus. Pescărușul l-a cărat o distanță destul de mare, până nu l-am mai putut vedea. Nu știu dacă l-a scăpat pe undeva, unde se află acum”, a spus ea, conform presei locale.

„Vă rog, dacă cineva găsește un câine chihuahua, e al meu. Un pescăruș l-a luat din grădină”, a scris ea pe Facebook.

Becca Hill mai are doi câini din aceeași rasă. Tot prin intermediul aceleiași rețele de socializare, ea a povestit că a auzit de cazuri de câini răpiți de pescăruși, însă nu credea că acest lucru i se va întâmpla chiar ei.

În ciuda eforturilor localnicilor, până acum nu s-a găsit niciun indiciu despre câinele ei chihuahua.

Astfel de cazuri sunt extrem de rare și nu sunt tipice pescărușilor. Cel puțin asta susține un purtător de cuvânt al Societății Regale pentru protecția păsărilor.