Costin Mărculescu a dovedit că pur și simplu ”nu îl înghite” pe Bănică, așa că a avut o serie de afirmații dure și după moartea Cristinei Țopescu, acuzându-l pe artist că ar fi agresat-o pe aceasta. ”Cineva a zis că nu a venit nimeni să îi aprindă o lumânare Cristinei. Să se ducă Bănică Jr, care, atunci când erau iubiți, în 1993, a bătut-o de zeci de ori, inclusiv public, ca și pe Nadia Comăneci și toate celelalte iubite și soții”, a scris Mărculescu pe Facebook.

”Costin nu l-a suportat niciodată pe Bănică și nimeni nu cunoaște motivul adevărat pentru această dușmănie, au mărturisit surse de încredere, pentru impact.ro, la acel moment.

Când a murit Tamara Buciuceanu i-a replicat acestuia, pe Facebook:”Asta a postat colegul și neprietenul meu ȘTEFAN BĂNICĂ jr. Tanti TAMA despre dispariția marei actrițe TAMARA BUCIUCEANU. EL care nu a iubit-o niciodată și care nu l-a iubit nici pe tatăl său marele actor ȘTEFAN BĂNICĂ senior care nu este la Bellu și care e la grămadă pe o cruce cu alții din familie la cimitirul Reînvierea…”.

Oana Zăvoranu l-a numit alcoolic

E clar că avea o fixație față de Bănică, însă Mărculescu s-a certat și cu alte vedete. În colimator au ajuns Mărioara și Oana Zăvoranu. ”De ce i-ai spus Oanei că e c***ă?”, a fost una dintre replicile Mărioarei. ”Am spus asta acum un an. În DEX scrie că aşa se cheamă o femeie care duce o viaţă destrăbălată sau comite adulter”, i-a replicat Costin Mărculescu mamei Oanei.

În 2014, Oana l-a acuzat actor că și-a pierdut mințile din cauza alcoolului, mai notează Viva: ”M-a făcut albie de porci, iar eu am făcut greşeala să-l primesc în casă şi nu am mai scăpat de el. Era ca o sugativă, tot ce primeam alcool el a băut şi după a pus apă în sticlă. Mi-a băut şi spirtul”. (Sursa foto: Costin Mărculescu / Facebook)

Citiți articolul complet pe Rețete și vedete