Evenimentul Zilei > Politica > Scandalul PNRR. Ciolacu îi răspunde lui Ghinea. Încă mai ești în Guvernul României? Ești un dezastru național
Scandalul PNRR. Ciolacu îi răspunde lui Ghinea. Încă mai ești în Guvernul României? Ești un dezastru național

Scandalul PNRR. Ciolacu îi răspunde lui Ghinea. Încă mai ești în Guvernul României? Ești un dezastru național

Liderul PSD, Marcel Ciolacu, îi răspunde ministrului Cristian Ghinea, după ce acesta l-a invitat să discute cu demisiile pe masă dacă Proiectul PNRR va fi respins sau admis.

„Ciolacu, hai să discutăm cu demisia pe masă! Factual, situaţia e clară şi este descrisă în disclaimerul la tabelele trimise de Comisia Europeană publicate de PSD cu mare tam-tam: sunt întrebări puse de Comisia Europeană legate de procedura de costing.

Am spus în mai multe rânduri că PNRR este un exerciţiu unic pentru că toate detaliile trebuie stabilite înainte de începere – spre deosebire de fondurile europene clasice, unde se decid doar alocările înainte şi proiectele concrete se fac ulterior”, a spus Ghinea.

Ciolacu: Nu și-a fost rușine să ieși la televizor?

În replica, Marcel Ciolacu l-a întrebat pe Ghinea dacă încă mai e în Guvern.

Ghinea n-a convins pe nimeni cu inteligența sa, dar i-a zăpăcit pe toți cu tâmpeniile sale

Ce demisii ceri tu, Cristian?! N-ai plecat? Încă mai ești în Guvernul României?! Când toată lumea îți spune că ești un dezastru național, tu încă mai ai tupeu să scrii baliverne pe Facebook?!

Cristian Ghinea - Inquam Photos / Octav Ganea
Cristian Ghinea – Inquam Photos / Octav Ganea

Cristian, Comisia Europeană a avut timp – în doar 4 ZILE! –  să-ți citească PNRR-ul. Da, cel pe care tu l-ai trimis la Bruxelles. FĂRĂ SĂ-L CITEȘTI! Au citit și s-au crucit!

Cristian, nu ți-a fost rușine să ieși la televizor, acum două zile, și să minți nonșalant că totul e ok, deși știai foarte bine ce observații devastatoare ai primit de la Comisia Europeană??!

Cristian, TU ești un dezastru! ZERO! Cum să îți spun în ”penerereză” ca să înțelegi și tu: PLEACĂ ACASĂ!!!!

PS: Dacă parlamentarii PNL și UDMR nu votează moțiunea simplă pe care am depus-o împotriva lui Ghinea, atunci vor răspunde în solidar cu acest ministru ZERO care și-a dorit ca miliardele din PNRR să se ducă la firmele de consultanță și clienții săi politici!!!!”, a fost mesajul lui Ciolacu.