Evenimentul Zilei > Actualitate > SCANDAL URIAȘ în familia lui Salam după imaginile INCENDIARE. Cine s-a RĂZBUNAT pe REGELE MANENELOR – Galerie FOTO
SCANDAL URIAȘ în familia lui Salam după imaginile INCENDIARE. Cine s-a RĂZBUNAT pe REGELE MANENELOR – Galerie FOTO

SCANDAL URIAȘ în familia lui Salam după imaginile INCENDIARE. Cine s-a RĂZBUNAT pe REGELE MANENELOR – Galerie FOTO

Puiu Gheorghiu, prietenul lui Florin Salam, a tunat și a fulgerat, după ce a văzut imaginea cu manelistul, care apare alături de o puștoaică goală într-o cameră de hotel. El a dezvăluit și cine îi vrea rău cunoscutului artist.

De asemenea, confidentul lui Florin Salam i-a transmis acestuia un sfat foarte important și, cu inima frântă, a mărturisit că regretă enorm că Dani și Betty și-au văzut tatăl într-o asemenea ipostază.

Citește: FLORIN SALAM, prins cu o PUȘTOAICĂ GOALĂ, într-o cameră de HOTEL – Galerie FOTO

Puiu Gheorghiu a vorbit în exclusivitate despre imaginea care ar putea duce la “divorțul” dintre Florin Salam și Roxana Dobre. Confidentul manelistului este convins că cel care a făcut fotografia compromițătoare este cineva din anturajul lui Florin Salam, care se dă drept prieten foarte bun. În cadrul interviului, fostul impresar al artistului i-a dat un sfat pe care trebuie să-l pună în practică ori de câte ori se află într-un hotel.

“Nici nu știu ce să zic… imaginea spune totul… iar dacă până acum credeam și îi bănuiam de intenții nu tocmai bune pe anumiți indivizi… această poză mă face să fiu sigur că cineva din imediata lui apropiere vrea să îi strice imaginea (dacă a mai rămas ceva de stricat).

Este foarte clar că doar cineva care a fost acolo și foarte apropiat a făcut această poză și… dacă tot veni vorba, l-aș sfătui să își aleagă mai bine oamenii pe care îi ia în cameră cu el după un eveniment… si de ce nu, să se cazeze la hoteluri în care camera este curată, fără urme de pahare pe masă și alte dâre de «praf»”, a declarat Puiu Gheorghiu în exclusivitate pentru

La un moment dat, Puiu Gheorghiu a mărturisit că manelistului nu îi este bine, însă, nu a oferit alte amănunte. De asemenea, confidentul cântărețului regretă momentele prin care trec acum copiii săi din prima căsătorie.

 “Pot să spun… că îmi pare foarte rău de situația în care este pus… din surse sigure pot să spun că nu îi este bine… îmi pare rău că este singur în toată această „nebunie”… și mi-aș dori ca în al 12-lea ceas să realizeze ceva ce i-am spus de mai multe ori: „este folosit de cei din jurul lui, are încredere în oameni care nu merită încrederea lui și va rămâne Florin Salam, un fenomen muzical pentru cei care îl apreciază cu adevărat ca valoare artistică. Dar, va fi văzut mereu de majoritatea din jurul lui ca o sursă de venit”.

Păcat, îmi pare rău pentru el, îmi pare rău pentru cei foarte apropiați lui – și mă refer la Betty și Dani –, că trebuie să treacă prin așa ceva și să vadă asemenea lucruri în presă despre tatăl lor.”, a mai mărturisit prietenul și fostul impresar al manelistului în exclusivitate pentru cancan.ro

 

Publicat in categoriile: Actualitate
Ne puteți urmări și pe pagina noastră de Facebook sau pe Google News
Accesează: