Evenimentul Zilei > Social > SCANDAL SEXUAL pe scena INTERNAŢIONALĂ. MARIAH CAREY a fost acuzată de HĂRŢUIRE SEXUALĂ
SCANDAL SEXUAL pe scena INTERNAŢIONALĂ. MARIAH CAREY a fost acuzată de HĂRŢUIRE SEXUALĂ

SCANDAL SEXUAL pe scena INTERNAŢIONALĂ. MARIAH CAREY a fost acuzată de HĂRŢUIRE SEXUALĂ

Se pare că aproape toate vedetele de la Hollywood ascund câte un scandal sexual. Ultimul val de acuzaţii i-a fost adus unei cântăreţe celebre, şi anume Mariah Carey.

O companie de bodyguarzi ameninţă că o va da în judecată pe Mariah Carey pentru hărţuirea unora dintre gărzile sale de corp, scrie Agerpres.

Michael Anello, directorul companiei Anello Security and Consulting din Los Angeles, este cel care ar putea lansa acţiunea în justiţie, potrivit site-ului american TMZ. Acuzaţiile privesc perioada în care artista a folosit serviciile acestei companii de bodyguarzi, între iunie 2015 şi mai 2017.

Anello povesteşte cum cântăreaţa îl umilea în mod repetat, numindu-l „skinhead”, „nazist”, „membru al Ku Klux Klan” sau „suprematist alb” şi cum aceasta nu „voia să fie înconjurată decât de bărbaţi de culoare, niciodată de albi”.

Acesta a mai adăugat că în timpul unui sejur la Cabo San Lucas, Mexic, cântăreaţa l-ar fi chemat să mute o valiză, dar de fapt îl aştepta îmbrăcată provocator, într-o lenjerie intimă transparentă.

De asemenea, bodyguardul a declarat că diva îi datorează peste 220.000 de dolari.

Purtătorul de cuvânt a lui Mariah Carey susţine că nu este la curent cu acuzaţia de hărţuire sexuală.