Răzvan Botezatu, celebrul prezentator, a sărit în apărarea prietenei sale, Bianca Drăgușanu, și o critică dur pe fosta componentă a trupei „Andre”, Andreea Bălan.

Andreea Bălan a fost profund dezamăgită de concurentele care au înjurat, dar și de cele care și-au făcut de râs partenerii sau de cei care nu știu noțiuni elementare în limba engleză. Deși cunoscuta cântăreață nu a dat numele participanților care au dezamăgit-o cu al lor comportament, internauții și-au dat seama că s-a referit la Bianca Drăgușanu și i-au dat dreptate viitoarei mămici.

„În primul rând Andreea Bălan a uitat că venea aproape săptămânal în emisiunea mea să o comenteze pe Bianca Dragusanu și alte personaje, când era în conul de umbră, acum câțiva ani. Apoi a venit scandalul cu Keo și a ieșit la lumină. Să se uite mai bine la cum se comportă ea cu oamenii din jur și cum se comportă cu echipa ei. Când venea la emisiune era plină de figuri, țipa, urla și se purta urât cu toată lumea atât din echipa mea cât și din echipa ei. Apropo de ce a zis – Cum e posibil ca o femeie să înjure și să se comporte așa?-. Să se uite în grădina ei că e plină de buruieni și apoi să comenteze de alții. Să nu uite că tatăl ei mă suna mereu să îl ajut cu promovarea artiștilor că Andreea nu îi răspundea nici măcar la telefon. Și știe ea mai bine cum se comportă. Să învețe ea în primul rând să fie un om decent și apoi să critice pe alții”, a declarat Răzvan Botezatu, conform Cancan.