Scandal pentru marele premiu la X Factor. Andrei Leonte ar putea pierde cei 200 de mii de euro

Scandal pentru marele premiu la X Factor. Andrei Leonte ar putea pierde cei 200 de mii de euro

Situație fără precedent la X Factor. Câștigătorul supershow-ului de la Antena 1 este acuzat că i-a minţit pe organizatori și nu poate încasa premiul de 200.000 de euro. Andrei Leonte are însă încredere în șansa sa.

Reprezentanţii Antenei 1 au dat ieri un comunicat de presă în care se arată că Andrei Leonte, câştigătorul X Factor în România nu poate intra în posesia marelui premiu de 200.000 de euro.

Organizatorii au aflat că tânărul ar avea contract cu o casă de discuri, fapt interzis de regulament. Declarațiile la înscrierea în concurs sunt făcute de participanți pe propria răspundere, iar Leonte se pare că ar fi minţit.

Antena 1 anunță telespectatorii și votanții X Factor că va acorda marele premiu odată cu clarificarea declarațiilor date de Andrei Leonte.

Ne puteți urmări și pe Google News

Potrivit contractulului, termenul limită de încasare a banilor este stabilit pentru sfârşitul lunii martie. Dacă ancheta va demonstra că Andrei nu a încălcat regulamentul, va intra în posesia celor 200.000 de euro, care există deja în cont.

Comunicat

„Antena 1 anunță telespectatorii și votanții X Factor ca va acorda marele premiu odată cu clarificarea declarațiilor date de Andrei Leonte la înscrierea în concurs, declarații care s-ar afla în contradicție cu regulile acestui format internațional. Postul de televiziune își rezervă dreptul de a verifica aceste circumstanțe, pentru că premiul constând în 200 000 euro și un contract cu o casă de discuri să fie acordat în conformitate cu regulamentul. Potrivit acestuia, în concurs sunt acceptați doar participanții care nu se afla într-o relație contractuală cu vreo casă de discuri, iar declarația se face pe propria raspundere. Antena Group dorește să-și păstreze atitudinea imparțială față de această situație și totodată să asigure publicul telespectator de întreg respectul pentru alegerea făcută și voturile exprimate în timpul concursului X-Factor. În acest sens, Antena Group depune toate eforturile impreună cu deținătorul de format pentru rezolvarea corecta a acestei situații, solutie ce va fi comunicată imediat atât concurentului cât și publicului telespectator”.  „Mai întâi vă multumesc din suflet pentru răbdarea pe care o aveți și pentru faptul că sunteți lângă mine!”, le-a răspuns Andrei Leonte fanilor care i-au scris pe Facebook.

„Așa cum am mai spus, tot ce mi-am dorit eu a fost să cânt iar Antena 1 mi-a dat aceasta șansă prin „XFactor”, lucru pentru care le mulțumesc cât pot de mult! Aștept, împreună cu voi, decizia organizatorilor!”, a încheiat artistul.