Evenimentul Zilei > Social > SCANDAL în SHOWBIZ. Oana ZĂVORANU a fost BĂTUTĂ de Tamara Buciuceanu-Botez
SCANDAL în SHOWBIZ. Oana ZĂVORANU a fost BĂTUTĂ de Tamara Buciuceanu-Botez

SCANDAL în SHOWBIZ. Oana ZĂVORANU a fost BĂTUTĂ de Tamara Buciuceanu-Botez

Oana Zăvoranu a fost bătută de actrița Tamara Buciucianu-Botez. Totul a pornit de la un cireș pe care aceasta îl avea în curte, iar vedeta vroia să ia cireșe din el. Bruneta își amintește cu amuzament și nostalgie de perioada când era copil.

“În capătul străzii mele stă Tamara Buciucianu-Botez și are un cireș delicios, pe care îl avea și în copilăria mea. Ei bine, mă cățăram pe gard și apoi în pom și-i furam cireșele. Mă alerga și mă bătea cu umbrela sau cu bastonul, depinde ce avea la îndemână. Pentru două cireșe am luat o bătaie cu umbrela soră cu moartea. Dar nici eu nu tăceam. I-am zis odată: ‘Nu-ți ajung cireșele? Le iau și eu pe alea de pe jos!’ Și atunci mai rău mi-am luat-o. ‘O obraznică și o hoață ești! Ce dacă sunt pe jos? Sunt ale mele!’, așa îmi zicea și mă alerga”, a spus Oana Zăvornu pentru Unica.ro.

Toată lumea o cataloghează pe Oana Zăvoranu ca fiind extrem de cheltuitoare atunci când vine vorba de propriile plăceri, că nu se este chibzuită atunci când i se pune în cap să facă anumite lucruri și că este mână largă în majoritatea zilelor din an. Ei bine, contrar părerilor opiniei publice, în ultimele luni, Oana Zăvoranu a devenit chibzuită cu banii.

 

 

Publicat in categoriile: Social
Ne puteți urmări și pe pagina noastră de Facebook sau pe Google News
Accesează: