Evenimentul Zilei > Monden > Scandal monstru la Kanal D. Andreea Mantea a răbufnit în direct. „Doamne iartă-mă”
Scandal monstru la Kanal D. Andreea Mantea a răbufnit în direct. „Doamne iartă-mă”

Scandal monstru la Kanal D. Andreea Mantea a răbufnit în direct. „Doamne iartă-mă”

Andreea Mantea a anunțat că concurentele nu mai pot părăsi de acum înainte casa în care locuiesc în timpul emisiunii "Puterea dragostei".

 Scandal în direct la Kanal D! Andreea Mantea, cunoscuta prezentatoare a show-ului „Puterea dragostei”, nu și-a mai putut păstra calmul, ea avertizandu-le pe concurente că de acum înainte nu vor mai putea părăsi casa și să se întoarcă atunci când vor ele, anunță  b1.ro.

  Decizia a fost comunicată în direct de către Andreea Mantea, după ce aceasta a spus că nu mai poate tolera motivele personale invocate de concurente pentru a ieși din casă, deoarece unele nu au mai revenit .

Fetelor, ați plecat și nu v-ați mai întors. Ați dat un telefon și ați zis: Am niște probleme”.

Pe mine personal nu mă interesează, vă spun sincer, chiar nu mă interesează.Plecați voi, vin alții, au plecat cei din sezonul 1, au venit alții. Pe mine personal nu mă deranjează cu absolut nimic, ba din contră, vă înțeleg dacă aveți o problemă, Doamne iartă-mă, că doar nu vă ținem cu forța aici.V-am înțeles, concerte, spectacole, evenimente, probleme personale, doctori, examene și multe alte problemuțe personale. Mă rog, alte detalii în care n-ați putut intră pentru că era viața voastră privată. V-am înțeles de fiecare dată și nu am avut niciun fel de problemă, dar ne-a ajuns!”, a spus Andreea Mantea.