Evenimentul Zilei > Actualitate > SCANDAL în Liga Profesionistă de Fotbal American! O majoretă acuză că a fost AGRESATĂ pentru că este VIRGINĂ – FOTO
SCANDAL în Liga Profesionistă de Fotbal American! O majoretă acuză că a fost AGRESATĂ pentru că este VIRGINĂ – FOTO

SCANDAL în Liga Profesionistă de Fotbal American! O majoretă acuză că a fost AGRESATĂ pentru că este VIRGINĂ – FOTO

O tânără în vârstă de 27 de ani, majoretă în echipa Miami Dolphins, a fost nevoită să renunțe la cariera sa după ce a fost hărțuită de directoarea echipei.

Kristan Ann Ware a renunțat la jobul său, pe motiv că directoarea echipei de majorete a chestionat-o în legătură cu relațiile sale sexuale.

Tânăra povestește că, în timp ce se afla în deplasare către un meci, jucătorii au avut o discuție despre o așa-zisă listă a partenereilor sexuali pe care i-au avut de-a lungul timpului. Întrebată de aest subiect, Kristan a fost nevoită să le spună acestora că este virgină.

„Kristan le-a spus colegilor de echipă că așteaptă până la căsătorie, pentru că are o relație personală cu Dumnezeu”, a declarat avocata femeii, Sara Blackwell, într-o plângere, potrivit BBC.

Directoarea echipei, Dorie Grogan, ar fi avut o discuție cu Kristan, în urma căreia a sfătuit-o să nu mai menționeze că este virgină.

„Să vorbim despre faptul că ești virgină”, a deschis Dorie Grogan disuția.

Mai mult, tânăra denunță faptul că i s-au cenzurat mesajele în care făcea referire la Dumnezeu și la Iisus.